Με τον πιο ρομαντικό και περιπετειώδη τρόπο υποδέχτηκε το 2026 η Μαρία Κορινθίου. Η αγαπημένη ηθοποιός, που διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα και «πέταξε» για τον ιταλικό βορρά, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Γιώργο Καραθανάση.
Το χρονικό της απόδρασης στο Τρεντίνο
Το ζευγάρι επέλεξε τις επιβλητικές ιταλικές Άλπεις και συγκεκριμένα την περιοχή του Τρεντίνο, για να περάσει τις πρώτες ημέρες του νέου έτους. Μέσα από τα social media, η Μαρία μοιράστηκε με τους ακολούθους της στιγμιότυπα που θυμίζουν κινηματογραφικό σκηνικό:
- Snowmobile και δράση: Σε βίντεο που ανέβασε, ο γνωστός επιχειρηματίας φαίνεται να οδηγεί snowmobile στις χιονισμένες πλαγιές, με την ηθοποιό να απολαμβάνει την αδρεναλίνη και το τοπίο.
- Alpine Glam: Η Κορινθίου εντυπωσίασε με τις στιλιστικές της επιλογές, φορώντας μια κομψή μαύρη γούνα που ταίριαζε απόλυτα με το “winter wonderland” σκηνικό.
- Τρυφερές στιγμές: Παρά τη διακριτικότητα που προσπαθούν να τηρούν, οι κοινές τους φωτογραφίες μαρτυρούν έναν μεγάλο έρωτα, με τα χαμόγελα και τις αγκαλιές να κυριαρχούν.
Η “Ιταλική Σύνδεση” του ζευγαριού
Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι επιλέγει τη γειτονική χώρα. Η Ιταλία φαίνεται να είναι ο «δικός τους» προορισμός, καθώς το καλοκαίρι του 2025 είχαν πραγματοποιήσει ένα μεγάλο road trip στον ιταλικό νότο (Μπάρι, Αμάλφι, Ματέρα), όπου ουσιαστικά επισημοποιήθηκε η σχέση τους στα μάτια της δημοσιότητας.

Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά;
Ο Γιώργος Καραθανάσης είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και CEO γνωστής εταιρείας μπαχαρικών. Η γνωριμία τους ξεκίνησε σε επαγγελματικό επίπεδο, όταν η ηθοποιός έγινε brand ambassador της εταιρείας του, όμως η χημεία τους μετατράπηκε γρήγορα σε έναν δυνατό έρωτα.
Η ίδια η Μαρία Κορινθίου, σε πρόσφατες δηλώσεις της, δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για εκείνον, περιγράφοντάς τον ως ένα «αυθεντικό αρσενικό» με στιβαρότητα και προσωπικότητα που μπορεί να σταθεί δίπλα σε μια δυναμική γυναίκα όπως η ίδια.

Νέα αρχή με αισιοδοξία
Μετά το διαζύγιό της από τον Γιάννη Αϊβάζη, η Μαρία Κορινθίου φαίνεται να έχει βρει την απόλυτη ισορροπία. Όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Real Life: «Όταν είμαστε καλά μέσα μας, φαίνεται και έξω. Κανακεύω πολύ την ψυχή μου και το Μαράκι».

Το 2026 ξεκινά για εκείνη με τις καλύτερες προοπτικές, γεμάτο αγάπη, ταξίδια και μια «πύρινη φλόγα» που, όπως λέει και η ίδια, την κάνει να λάμπει.