Μαρία Κορινθίου: Εξομολογήσεις για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη αλλά και ποιός ήταν ο λόγος που πάχυνε
Credit: Μαρία Κορινθίου/Instagram

Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» κάθισε την Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Κορινθίου και μίλησε για όλους και για όλα.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην επέτειο που είχαν με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.

«Είχαμε επέτειο με τον Γιάννη και του το θύμισα εγώ, το θυμήθηκα αργά. Έχουν περάσει τόσα χρόνια…” Και συνέχισε: Μόλις είπα στον Γιάννη ότι έχουμε επέτειο γάμου, μου είπε ‘πόσες επετείους θα γιορτάζουμε;’. Θεωρούμε την μέρα που γνωριστήκαμε ως επέτειό μας, στις 28 Ιανουαρίου», είπε η Μαρία Κορινθίου για την προσωπική της ζωή και τόνισε σχετικά με την διατήρηση ενός γάμου πως, «Δεν είναι εύκολο, θέλει στοχοπροσήλωση, αγάπη και έρωτα. Είναι μια διαδρομή, θέλει πόνο και κόπο, υπάρχουν στιγμές πάνω και κάτω σε όλες τις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές».

Όσον αφορά στην αλλαγή της εμφάνισής της και την απώλεια του περιττού της βάρους η ηθοποιός ανέφερε: “Αισθανόμουν να γίνεται μια αλλαγή επάνω μου, πολύ έντονη και τοξική. Δεν είναι μόνο η εικόνα μας. Όλα ξεκινάνε από την ψυχούλα και την καρδούλα μας. Μια εσωτερική αναζήτηση. Γενικά πάντα ήμουν ένας άνθρωπος αγρίμι, αντιδραστική κι ατίθαση, αλλά ταυτόχρονα ένας ήρεμος άνθρωπος. Υπήρξαν δύο χρόνια που υπήρχε μια γενική τοξικότητα σε πολλούς τομείς. Από ανθρώπους που με πλησίαζαν, ερχόντουσαν στη ζωή μου και ήταν τοξικοί. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνεται τοξική και η ψυχούλα σε πολλούς τομείς και ταυτόχρονα αυτό είχε αντίκτυπο και εξωτερικά”.

Και συνέχισε η Μαρία Κορινθίου:

“Δεν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά ήταν μαζί και μετά όλα μαζί τα τράβηξα και τα ισορρόπησα. Θέλει δουλειά, ηρεμία. Μια ζωή την έχουμε. Είναι τα κοινότυπα που λέμε, αλλά αν τα σκαλίσεις, εκεί είναι η ουσία” .

“Το πρώτο μου κλικ δεν έγινε ότι ‘α θέλω να χάσω κιλά’. Έγινε με το θέλω μακριά την τοξικότητα από τη ζωή μου. Δεν θέλω τοξικούς ανθρώπους, τοξικές καταστάσεις, θέλω την ηρεμία μου, τη γαλήνη, φως και πραγματική αγάπη. Από εκεί ξεκίνησε. Αισθανόμουν περιττή τοξικότητα. Αυτό είχε σαν αντίκτυπο το ότι πήρα κιλά, αισθανόμουν να έχω περιττό βάρος πάνω μου και έπρεπε να το διώξω. Ανέβηκα στην ζυγαριά, συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει. Για να τα καταφέρει συμπλήρωσε πως ήταν προσηλωμένη και πειθραχημένη.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε ακόμη για την παράσταση “Τζόρνταν”, η οποία κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου για τέταρτη σεζόν στο θέατρο “Κατερίνα Βασιλάκου” και συγκινήθηκε, καθώς αναφέρονταν στην ιστορία του έργου.

Πηγή: enikos.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα