Search
Close this search box.
Μαρία Ηλιάκη: Δείχνει πώς καθαρίζει αυγά με ένα χέρι
Μαρία ηλιάκη
Credit: marakiiliaki/Instagram

Με δεμένο χέρι θα είναι για τον επόμενο ένα μήνα η Μαρία Ηλιάκη καθώς την περασμένη Δευτέρα έπαθε συντριπτικό κάταγμα στον αριστερό καρπό. Η ραδιοφωνική παραγωγός μπήκε στο χειρουργείο και για έναν μήνα θα χρειαστεί να φορά γύψο στο αριστερό της χέρι.

Αυτό σημαίνει ότι η καθημερινότητά της έχει αλλάξει δραματικά καθώς είναι πολλά πράγματα που δεν μπορεί να κάνει πλέον μόνη της.

Σε βίντεο που ανάρτησε το πρωί της Παρασκευής (9/5), η Μαρία Ηλιάκη δείχνει πώς καταφέρνει για το πρωινό της να καθαρίζει αυγά με το ένα χέρι και περιγράφει πως η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντά είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να οδηγήσει. Επιπλέον αυτός που την μετακινεί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός αφού το πρώτο διάστημα μετά το χειρουργείο θα πρέπει να αποφεύγονται οι κραδασμοί.

«Ιατρικό ανακοινωθέν» έγραψε με χιούμορ η Μαρία Ηλιάκη στο βίντεο που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε επικοινωνία που είχε το instyle.gr με τη Μαρία Ηλιάκη μετά το ατύχημα, η ίδια εξήγησε πως είχε μία πτώση τη Δευτέρα 5 Μαΐου, με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στον καρπό. Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να χειρουργηθεί. Έτσι για τις επόμενες μέρες θα χρειαστεί να φορά γύψο.

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να απέχει από την τηλεόραση ωστόσο είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media, όπου καθημερινά μοιράζεται σκέψεις και προβληματισμούς με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έχει καταφέρει μέσα από την ειλικρίνεια, τον αυθορμητισμό, το ιδιαίτερο χιούμορ και την αμεσότητα που τη διακρίνουν να διατηρεί μία όμορφη σχέση με τους followers της που είναι σχεδόν 600.000.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα