Search
Close this search box.
Μαρία Φιλίππου: To «θαύμα» που έζησε στα γυρίσματα της σειράς «Άγιος Παΐσιος»
Η ηθοποιός Μαρία Φιλίππου με λουλούδια
Credit: maria philippou/Instagram

Συνέντευξη στην εφημερίδα “On Time Σαββατοκύριακο” παραχώρησε η ηθοποιός Μαρία Φιλίππου, με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά που έχει καθηλώσει το κοινό, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον ουρανό».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν όσα εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός για την πιο ξεχωριστή εμπειρία που βίωσε στα γυρίσματα, ένα μικρό «θαύμα».

«Είχαμε ένα πολύ έντονο γύρισμα, όπου γινόταν ένα πανηγύρι στο προαύλιο της μονής στην Κόνιτσα και παρόλο που ήταν κατακαλόκαιρο άνοιξαν οι ουρανοί, έγινε κατακλυσμός. Ήμασταν πολλά άτομα για το γύρισμα και για να ανέβουμε εκεί από ένα χωματόδρομο μας πήγαιναν με αγροτικά. Δεν ήταν εύκολο με τι βροχή μέσα στις λάσπες, δίπλα στο ποτάμι που είχε φουσκώσει από το πολύ νερό και φοβούνταν για κατολισθήσεις. Δεν ήξεραν αν θα μπορέσει να γίνει το γύρισμα. Όμως, όταν είχαμε το γύρισμα, ο καιρός άλλαξε κι ο ουρανός ήταν καταγάλανος. Ούτε καν συννεφιά» περιέγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Φιλίππου.

Σε ερώτηση για το αν συνέδεσε αυτό το γεγονός με τη δύναμη του θείου η ίδια απάντησε:

«Επειδή πιστεύω στη δύναμη του Κυρίου και του Αγίου Παϊσίου, ήμουν σίγουρη ότι θα γίνει το γύρισμα. Και οι άνθρωποι που έλαβαν – αυτή είναι προσωπική μου γνώμη – με οποιονδήποτε τρόπο μέρος στη διαδικασία αυτής της δουλειάς είχαν ηρεμία. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία γιατί ήμασταν όλοι ήρεμοι και κυλούσε το γύρισμα χωρίς να το καταλάβουμε και δούλευαν τα πράγματα μαγικά. Γι’ αυτό λέω και το πιστεύω ότι υπήρχε το “θείο χέρι”».

«Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό»: Τι θα δούμε στον β’ κύκλο

Ο δεύτερος κύκλος της βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 24/1. Η μεγάλη σειρά του MEGA παρουσιάζει τη συνέχεια της πορείας του, από τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει μέχρι την κοίμησή του και καταγράφει τα μεγάλα γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του, μέσα από 12 επεισόδια.

Ο Α’ κύκλος της ιστορικής-βιογραφικής σειράς του MEGA κατέκτησε το τηλεοπτικό κοινό και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο η σειρά ήταν σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης, με αδιαμφισβήτητη πρωτιά σε όλες τις κατηγορίες κοινού.

Τα 9 πρώτα επεισόδια που αφηγήθηκαν τη ζωή του σύγχρονου Αγίου από τη γέννησή του μέχρι τον μοναχισμό, ήταν η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών με μέσο όρο 27,1% στο σύνολο του κοινού και 24,5% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας και τη σκηνοθεσία ο Στάμος Τσάμης. Την παραγωγή το Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος ο Γραικός.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα