Μαρία Διακοπαναγιώτου: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της ηθοποιού – “Έπιασα πάτο…”

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την περίοδο που έπασχε από αγχώδη διαταραχή.

“Ο λόγος που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία είναι γιατί στη δεύτερη καραντίνα έπαθα αγχώδη διαταραχή. Την άκουσα πολύ. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα πρακτικά. Δεν μπορούσα να βγω έξω και να υπάρχω και μόνη μου στο σπίτι, φοβόμουν μην πεθάνει η μαμά μου και ο σκύλος μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν κοιμόμουν. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ο ύπνος. Μπορείς να τρελαθείς από την αϋπνία. Αυτό κράτησε πολύ καιρό. Έπιασα πάτο. Θυμάμαι ότι μίλαγα στον εαυτό μου και τον χαστούκιζα. Μου έλεγα τελείωσες, δεν έχει τώρα κι έγινα πολύ αυστηρή”, τόνισε η Μαρία Διακοπαναγιώτου και πρόσθεσε:

“Ήμουν σκληρή αλλά με αγάπη. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ήταν όλο βάρος που ξύπναγα και το κοιμόμουν. Δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει αν δεν θες, δεν λύνεται. Άκουγα έναν ήχο στο αυτί μου για τρεις μήνες και είναι σοκαριστικό. Δεν μπορείς να πεις ότι θα περάσει… Είχα πάει σε όλους τους γιατρούς για να δω αν είναι κάτι άλλο, αλλά τελικά λύθηκε με την ψυχοθεραπεία. Τους πέρασα όλους πολλές φορές… Όταν σου συμβαίνουν πολλά μαζί, δεν προλαβαίνει ο νευροδιαβιβαστής να επεξεργαστεί τα δεδομένα, οπότε κρασάρεις. Πάλευα πώς θα ξυπνήσω, πώς θα φάω”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα