Μαρία Μπακοδήμου: Πώς αντέδρασε όταν την αποκάλεσαν “γιαγιά” στην εκπομπή της
Credit: Μαρία Μπακοδήμου/Instagram

Τα… χρειάστηκε η Μαρία Μπακοδήμου όταν η Νάνσυ Παραδεισανού την αποκάλεσε χιουμοριστικά “γιαγιά” στον αέρα της εκπομπής “Γεια σου”. Όλα ξεκίνησαν από τη συνέντευξη του ηθοποιού, Γιώργου Χριστοδούλου, ο οποίος αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε σε ηλικία 23 ετών. Η παρουσιάστρια “πάγωσε” για λίγο, καθώς ο γιος της είναι σήμερα 23 ετών και θα μπορούσε να έχει τη δική του οικογένεια.

“Εγώ αλλού έμεινα, ότι παντρεύτηκε 23 ετών και σκέφτομαι ότι ο γιος μου είναι 23. Μη μου έρθει τίποτα, παιδιά δεν μπορώ”, είπε η Μαρία Μπακοδήμου. «Γιαγιά. Γεια σου γιαγιά», επέμεινε η Νάνσυ Παραδεισανού. «Εσύ δεν έχεις περάσει ακόμα το διάστημα του τσεκαρίσματος. Έχεις υπογράψει;», απάντησε η παρουσιάστρια για τη νέα της συνεργάτιδα στην εκπομπή.

“Ο γιος μου έχει σχέση, δεν με νοιάζει το γιαγιά, ευλογία είναι και χαρά μου,  να έχω και μωρά, δεν μπορώ όμως… τόσο νέο παιδί, δηλαδή σοκάρομαι. Είναι πολύ εύκολο να πάρεις μια απόφαση, που μετά από λίγο ναι αισθανθείς ότι δεν ήταν η καλύτερη για εσένα και ήσουν ανώριμος. Δεν έχεις χορτάσει από άλλα πράγματα“, κατέληξε η Μαρία Μπακοδήμου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα