Μαρία Μπακοδήμου: Η αποκάλυψή της για την Κατερίνα Καινούργιου που θα συζητηθεί
Μαρία Μπακοδήμου χαμογελαστή
Credit: mariabacodimou/iInstagram

H Μαρία Μπακοδήμου προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή. Συγκεκριμένα είπε ότι η παρουσιάστρια του Alpha είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αυτήν τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση.
Αφορμή στάθηκε μια ιστορία από το παρελθόν που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της τις προηγούμενες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου από τη συνάντηση που είχε ως φοιτήτρια δημοσιογραφίας με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Σύμφωνα με την παρουσιάστρια ο γνωστός δημοσιογράφος είχε πει στον πατέρα της ότι δεν θα πετύχει ποτέ και καλύτερα να έκανε κάτι άλλο.

«Χωρίς να έχει ξεκινήσει ο άλλος; Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτήν τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Πέρα από το συμβόλαιό της, και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη… Εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά…» είπε η Μαρία Μπακοδήμου και πρόσθεσε:

« Η Κατερίνα είπε πως αυτή η δήλωση την πείσμωσε. Εμένα, αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτήν τη δουλειά…. δεν μπορώ να του πω πριν καν βγει πως δεν κάνει… του κόβω τα φτερά. Η ζωή έχει δείξει πως καριέρα δεν κάνουν οι ταλαντούχοι. Πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο… Καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά.».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα