Μαίρη Συνατσάκη: Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν το πολυσυζητάμε

Η Μαίρη Συνατσάκη μπήκε στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και προετοιμάζεται για να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της. Η γνωστή influencer μίλησε για το φύλο του μωρού που περιμένει καθώς και για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Ίαν Στρατή.

“Είμαι στον 7ο μήνα κι όλα πάνε πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες τις είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όμως, όλα κυλάνε όπως πρέπει” είπε η Μαίρη Συνατσάκη αρχικά, σε απόσπασμα των δηλώσεων που πρόβαλε η εκπομπή “Happy Day”.

Όπως πρόσθεσε: “Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν το πολυσυζητάμε, ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση σε αυτό. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι, όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι οπότε δεν ξέρω τι έχω πάρει

Το βίντεο από το dpgmedia

Όσο για το πόσο είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς, η influencer είπε: “Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο, που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο πολύ, διαβάζουμε πράγματα, αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν είναι να συμβούν τα πράγματα θα δούμε τι θα κάνουμε… Λιγούρες δεν έχω… Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα, αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα… Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού”.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου σημείωσε: “Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σ’ αυτά. ούτε εμένα μου έχει ξανατύχει ούτε του Ίαν. Θα δούμε τι θα γίνει μ’ αυτά τα πρακτικά, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα