Μadonna-Britney Spears: 19 χρόνια μετά αναπαρέστησαν το φιλί τους που έμεινε στην ιστορία
Photo by Kevin Kane/WireImage

Μνήμες 2003 επανέφεραν η Britney Spears και η Madonna στη γαμήλια δεξίωση της popstar με τον Sam Asghari.

Οι δύο καλλιτέχνιδες αντάλλαξαν ένα φιλί στα χείλη και θύμισαν σε όλους το θρυλικό φιλί του 2003 στη σκηνή των MTV VMA, όταν είχαν αφήσει άναυδο το κοινό. Και μπορεί η Madonna να φίλησε και την Christina Aguilera, αλλά οι κάμερες τότε είχαν επικεντρωθεί στο πρόσωπο του Justin Timberlake, ο οποίος μόλις είχε χωρίσει από τη Spears.

Η πανευτυχής Britney άλλαξε αρκετές φορές στη γαμήλια δεξίωση και τη στιγμή που αντάλλαξε το φιλί με τη βασίλισσα της pop φορούσε ένα κόκκινο Versace φόρεμα.

Oι Britney Spears, Madonna και Christina Aguilera στο opening του MTV Video Music Awards 2003 (Photo by Kevin Kane/WireImage)
Oι Britney Spears, Madonna και Christina Aguilera στο opening του MTV Video Music Awards 2003 (Photo by Kevin Kane/WireImage)

Τον Ιανουάριο η Madonna είχε υπαινιχθεί σε live στο Instagram ότι θα ήθελε να επαναλάβει το περιβόητο φιλί με την Britney. Σε ερώτηση αν θα ξαναέκανε παγκόσμια περιοδεία είχε πει: “Εννοείται! Πρέπει να μείνω νέα μωρό μου! Εγώ και η Britney, τι μ’ αυτό; Ναι, δεν είμα ισίγουρη αν αυτή θα το ήθελε, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο”.

Kevin Ostajewski/Shutterstock
Kevin Ostajewski/Shutterstock

Το φιλί της Madonna με τη Spears υπήρξε μία από τις πιο σοκαριστικές στιγμές στη live τηλεόραση και φαίνεται πως έφερε τις δυο σταρ οκοντά. Πηγή είχε δηλώσει στο παρελθόν στο Page Six ότι η Britney έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Madonna και λέγεται ότι προσφέρθηκε να τη βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο μπροούσε όσο εκείνη αντιμετώπιζε προβλήματα από το καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα