«Λύγισε» η Μαρία Κανελλοπούλου – Η άγνωστη ιστορία με τη Μαίρη Χρονοπούλου
Μαρία Κανελλοπούλου
Credit: "Πάμε Δανάη"/Mega

Κοινή συνέντευξη παραχώρησαν η Μαρία Κανελλοπούλου και η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και θυμήθηκαν ιστορίες από τα γυρίσματα της σειράς «Μάνα είναι μόνο μία».

Η Μαρία Κανελλοπούλου περιέγραψε μία άγνωστη ιστορία με την Μαίρη Χρονοπούλου, μη μπορώντας να κρύψει την έντονη συναισθηματική της φόρτιση.

«Έχω μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της ζωής μου που την οφείλω στη Μαίρη. Ακόμα κλαίω με αυτό. Είχα αγοράσει ένα αυτοκίνητο γιατί ήταν η πρώτη μου δουλειά με προγραμματισμένα έσοδα. Είχα υπολογίσει όταν θα ήταν το πρώτο επεισόδιο που θα πληρωθώ θα ήταν και η πρώτη δόση του αυτοκινήτου. Πήρα τον φάκελο με τα χρήματα και μου τον έκλεψαν μέσα στο τρόλεϊ» διηγήθηκε για να αναφερθεί στην πρωτοβουλία που πήρε στη συνέχεια η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Πήγα στο γύρισμα και έκλαιγα γοερά. Μετά από 3-4 μέρες με φώναξε η Μαίρη στο καμαρίνι της. Μου έδωσε ένα ασημένιο κουτί, το οποίο το έχω ακόμα, και μέσα ήταν τα λεφτά που μου έκλεψαν. Είχε ρωτήσει πόσα παίρνω και είχε κάνει έρανο. Και μου είπε ότι “αν το αρνηθείς, δεν θα προσβάλεις μόνο εμένα, αλλά όλους όσοι είναι εδώ και σε αγαπάνε”» ανέφερε η ηθοποιός.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα