Λούκας Γιώρκας – Βασιλική Σαλαμπάση: Η επέτειος γάμου και το δώρο-έκπληξη
Λούκας Γιώρκας
Credit: Realnews

Προκειμένου να γιορτάσουν τον πρώτο χρόνο του έγγαμου βίου τους, ο Λούκας Γιώρκας έδωσε στη σύζυγό του, Βασιλική Σαλαμπάση, τα κλειδιά ενός καινούργιου διαμερίσματος, αρκετά μεγάλου για να χωρέσει και ένα τρίτο μέλος της οικογένειάς τους.

Έναν χρόνο έγγαμου βίου συμπλήρωσαν πριν από λίγες ημέρες ο Λούκας Γιώρκας και η Βασιλική Σαλαμπάση, που δηλώνουν έτοιμοι να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της ευτυχίας τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο τραγουδιστής ετοίμασε μια ξεχωριστή βραδιά για τη σύζυγό του, προκειμένου να γιορτάσουν την πρώτη τους επέτειο.

Σαν νεράκι κύλησε ο πρώτος χρόνος της κοινής τους πορείας. Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2023 στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Λουκά στο χωριό Αραδίππου της Κύπρου, μοιράζεται μια όμορφη καθημερινότητα. Για να γιορτάσει αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, ο Λούκας προσέφερε στην εντυπωσιακή δικηγόρο ένα υπέροχο δείπνο στο μαγαζί «Ελλάδος εικόνες» στα νότια προάστια, στο οποίο εμφανίζεται κάθε Πέμπτη. Εκεί της αποκάλυψε και το μεγάλο δώρο της: τα κλειδιά ενός καινούργιου διαμερίσματος.

Από την αρχή της σχέσης τους μένουν μαζί στην περιοχή της Ηλιούπολης. Πλέον νιώθουν έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να γίνουν γονείς. Αυτό έλαβε υπ’ όψιν του τραγουδιστής και έκανε δώρο στην αγαπημένη του τη νέα κατοικία, που θα στεγάσει την οικογένεια που ονειρεύονται να δημιουργήσουν μαζί. Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, ο Λούκας Γιώρκας έχει δηλώσει ότι νιώθει έτοιμος για ένα παιδί και η επιθυμία του συμπίπτει με τις προτεραιότητες της συζύγου του. «Θέλω εδώ και πολλά χρόνια να γίνω πατέρας. Ίσως σύντομα έρθει το πλήρωμα του χρόνου», έχει πει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια μέσω κοινής παρέας και σύντομα ήρθαν πιο κοντά. Τότε η Βασιλική ζούσε και εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη και τα ταξίδια του Λούκα στη συμπρωτεύουσα ήταν συχνά, προκειμένου να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μπορούσαν μαζί. Η σχέση τους κατάφερε να ξεπεράσει κάθε χιλιομετρικό περιορισμό, δέθηκαν ακόμη περισσότερο και πλέον ετοιμάζονται να περάσουν στην επόμενη φάση, αυτή της δημιουργίας οικογένειας. Αυτό το διάστημα ο τραγουδιστής που εμφανίζεται και στην Πάτρα, στο «Χάραμα» κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ετοιμάζεται με τη σύζυγό του να μετακομίσει στο σπίτι των ονείρων τους.

ΠΗΓΗ: Realnews – Κορύνα Μανταγάρη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα