Λούκας Γιώρκας: Θύελλα αντιδράσεων για το άστοχο αστείο του – “Αν μου έλεγε όχι στην πρόταση γάμου θα την έσπρωχνα στον γκρεμό”

Ένα άστοχο αστείο που έκανε ο Λούκας Γιώρκας σε συνέντευξή του στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής αναφερόμενος στην πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του, είπε γελώντας ότι “αν μου έλεγε όχι θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό κάτω”. Σίγουρα τέτοια πράγματα δεν λέγονται ούτε για αστείο, πόσο μάλλον σε μια εποχή όπου οι γυναικοκτονίες βρίσκονται σε έξαρση.

“Με την Βασιλική γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα. Μοίρασα  τα προσκλητήρια γάμου και έτσι διέρρευσε η ημερομηνία. Σε λιγότερο από ένα μήνα παντρεύομαι, έκανα πρόταση γάμου γονατιστός. Αν μου έλεγε όχι θα την πέταγα κάτω από τον γκρεμό”, είπε ο Λούκας Γιώρκας γελώντας και πρόσθεσε:

“Ο γάμος δεν θα γίνει σε κλειστό κύκλο. Δεν θα ήθελα να δω στον γάμο μου δημοσιογράφους”.

Επίσης ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και επεξήγησε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν αναφορικά με το αλκοόλ: «Παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου και ειπώθηκε ότι είχα εθισμό στο αλκοόλ, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη διασημότητα και οδηγήθηκα σε ακρότητες”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα