Λίζα Δουκακάρου: Σαγηνεύει με την εμφάνισή της στα 58 – ΦΩΤΟ
Credit: Liza Doukakarou/ Instagram

Η Λίζα Δουκακάρου είναι μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες.

Επί 17 χρόνια ήταν η κύρια παρουσιάστρια του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του Mega, ωστόσο από αυτή την θέση είχε περάσει και από το Star Channel. Επικοινωνιακή, εύστοχη και πάντα προσεγμένη, παρόλο που έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, εξακολουθεί να παραμένει ιδιαίτερα εντυπωσιακή στα 58 της χρόνια.

Η ζωή της Λίζας Δουκακάρου, άλλαξε όταν έχασε ξαφνικά τον αγαπημένο της σύζυγο. Ο θάνατος του συζύγου της, Στέλιου Εμβαλωμένου, την καταρράκωσε. Υπήρξαν παντρεμένοι πολλά χρόνια και καθώς δεν είχαν αποκτήσει παιδιά, είχαν μόνο ο ένας τον άλλον.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Λίζα Δουκακάρου είχε μιλήσει για την απώλεια του συζύγου της. Όπως είπε, είχαν γνωριστεί το 1990 και το 1992 παντρεύτηκαν. Δυστυχώς μετά από 22 χρόνια, ο Στέλιος Εμβαλωμένος έχασε τη ζωή του μετά από καρδιακό επεισόδιο.

Σε ερώτηση γιατί δεν απέκτησαν παιδιά, η δημοσιογράφος είχε πει ότι απλώς δεν έτυχε.

«Ούτε υπήρξε εγκυμοσύνη που να μην την ήθελα. Στο παρελθόν σκέφτηκα τη μητρότητα, την κυνήγησα, αλλά αφού δεν προέκυψε, το άφησα. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στη μοίρα. Αν κάτι δεν μου κάτσει, δεν θα το κυνηγήσω», είχε πει στο «People».

Σε δηλώσεις της είχε επισημάνει ότι μετά την απώλεια του συζύγου της δεν πίστευε ότι θα ξαναπαντρευτεί. «Δεν πίστευα ότι θα βρω έναν άνθρωπο να ταιριάξω. Θεωρώ ότι είναι σπάνιο».

Ωστόσο η Λίζα Δουκακάρου μετά τις πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασε, θρηνώντας την ξαφνική απώλεια του συζύγου της, κατάφερε να σταθεί στα πόδια της. Στα τέλη του 2018, παντρεύτηκε για δεύτερη φορά και βρήκε ξανά την ευτυχία πλάι στον αγαπημένο της, Παντελή Οικονόμου. Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό κύκλο και λίγα πλάνα από την ιδιαίτερη αυτή μέρα για τη Λίζα Δουκακάρου είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Λίζα Δουκακάρου είχε μιλήσει στο «Καλύτερα δε γίνεται» για το σύζυγό της και είχε αναφέρει ότι την κέρδισε το γεγονός ότι ο Παντελής Οικονόμου δεν είναι ένας άνθρωπος που μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων. «Επειδή είχα περάσει πολλά, δεν ήμουν και ο πιο εύκολος σύντροφος» είπε χαρακτηριστικά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα