Λετίθια-Ράνια: Οι δύο εντυπωσιακές βασίλισσες ποζάρουν μαζί
Credit: Queen Letizia of Spain/Instagram

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια συμπλήρωσαν εννέα χρόνια από την ημέρα που ανέβηκαν στον ισπανικό θρόνο και γιόρτασαν την επέτειό τους με τους φίλους τους, βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας και τη σύζυγό του, βασίλισσα Ράνια.

Οι δύο εντυπωσιακές και κομψές βασίλισσες είχαν την ευκαιρία να περάσουν χρόνο μαζί, να μοιραστούν σχέδια και σκέψεις και να ποζάρουν για τους φωτογράφους σε διάφορες βασιλικές υποχρεώσεις που αντεπεξήλθαν μαζί.

Οι δύο γυναίκες επέδειξαν τη φιλική τους σχέση όταν πόζαραν μαζί μετά την “επίσκεψή τους στα Σχολεία και Εργαστήρια Απασχόλησης του Εθνικού Εργαστηρίου Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ένα δημόσιο πρόγραμμα απασχόλησης και κατάρτισης που στοχεύει στην απασχόληση ανέργων ηλικίας κάτω των 25 ετών σε επαγγέλματα που σχετίζονται με την ανάκτηση ή την προώθηση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς” όπως επεσήμανε η Λετίθια σε ανάρτησή της στο Instagram αφού ανέβασε στιγμιότυπα στο πλευρό της Ράνια.

Οι δύο γυναίκες χαμογελούσαν πλατιά κατά την επίσκεψή τους και έμοιαζαν ευδιάθετες. Λίγο νωρίτερα είχαν φωτογραφηθεί στο Παλάτι μαζί με τους συζύγους τους. Μαζί με το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας είναι και ο μικρότερος γιος τους, ο 18χρονος πρίγκιπας Hashem, που μόλις αποφοίτησε από το Λύκειο.

Οι βασιλιάδες δον Φελίπε και δόνια Λετίθια συμπλήρωσαν εννέα χρόνια βασιλείας στις 19 Ιουνίου, Ωστόσο, σε αντίθεση με τις προηγούμενες περιστάσεις, οι μεγαλειότητες γιόρτασαν την επέτειό τους ως βασιλιάδες με την επίσκεψη του Αμπντάλα και της Ράνιας από την Ιορδανία σημειώνεται μεταξύ άλλων στη λεζάντα της ανάρτησης στον λογαριασμό της βασίλισσας Λετίθια, όπου τα δύο βασιλικά ζεύγη ποζάρουν μαζί στο Παλάτι της Μαδρίτης.

Από την πλευρά τους, οι σύζυγοί τους, βασιλιάς Φελίπε και βασιλιάς Αμπντάλα επισκέφθηκαν το τζαμί-καθεδρικό ναό της Κόρδοβα.

Οι δύο βασιλιάδες, “ηγήθηκαν της αντιπροσωπείας της Διαδικασίας της Άκαμπα στην επίσκεψή τους στο ναό και το μνημείο της Κόρδοβα, συνοδευόμενοι από τις τοπικές Αρχές, το Cabildo Cateral και τον επίσκοπο” αναφέρεται στην ανάρτηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα