Λένα Παπαληγούρα-Ιωάννα Παππά: Είναι φίλες 12 χρόνια και έχουν παντρευτεί δύο αδέρφια – «Δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ»
Παπαληγούρα Παππά
Credit: "Ελένη"/Mega

Η Λένα Παπαληγούρα και η Ιωάννα Παππά παραχώρησαν κοινή συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και μίλησαν για τη φιλία τους. 

Η Λένα Παπαληγούρα δήλωσε πως έβλεπε τη σειρά που πρωταγωνιστούσε η Ιωάννα Παππά, το «Κλείσε τα μάτια» φανατικά. Τόσο πολύ μάλιστα, που έφευγε από τη σχολή τρέχοντας να προλάβει το μετρό για να τη δει.

Η Ιωάννα Παππά είπε πως θαυμάζει την υπομονή της Λένας, και στα τόσα χρόνια της φιλίας τους δεν έχουν παρεξηγηθεί ποτέ.

«Δουλεύαμε μαζί με την Ιωάννα στις «Τρεις αδερφές» και μετά από καιρό μου γνώρισε τον τσύζυγό μου», είπε η Λένα Παπαληγούρα.

«Συζητάμε και για τους συζύγους μας (που είναι αδέλφια) και είναι ωραίο να μιλάς και για τις αδυναμίες σου… που σε δείχνουν ίσως ευάλωτη», είπε η Ιωάννα Παππά.

Η Λένα Παπαληγούρα είπε πως συζητούν κοριτσίστικα θέματα, για μόδα, πηγαίνουν για ψώνια μαζί αλλά πιο πολύ συζητούν για τα παιδιά και πηγαίνουν για να ψωνίσουν παιδικά ρούχα: «Συζητάμε προβληματισμούς μας για τα παιδιά, τα θέματα ανατροφής, χαρακτήρα, μας απασχολεί η εποχή που μεγαλώνουν».

«Έχω δει στη Λένα μεγάλη αλλαγή από τότε που γέννησε. Την είδα να πατά γερά στα πόδια της και βρήκε τον εαυτό της. Στα τόσα χρόνια φιλίας δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ», συνέχισε η Ιωάννα Παππά.

Για να καταλήξει η Λένα Παπαληγούρα: «Με την Ιωάννα συζητάω τα πάντα εκτός από αυτά που δεν έχω παραδεχθεί ούτε στον εαυτό μου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα