Λένα Παπαληγούρα: «Αφού δεν χώρισα με τον σύζυγό μου στην προετοιμασία του γάμου μας δεν θα χωρίσουμε ποτέ»
Credit: Λένα Παπαληγούρα/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 24/10 η Λένα Παπαληγούρα. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση με τα παιδιά της αλλά και στον γάμο της με τον Άκη Πάντο. Μάλιστα αποκάλυψε ότι τον οργάνωσε μόνη της καθώς όπως είπε, ήθελε να διαλέξει εκείνη τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες.

«Με τον σύζυγό μου αφού δεν χωρίσαμε στην προετοιμασία, δεν θα χωρίσουμε ποτέ», τόνισε η ηθοποιός γελώντας.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να οργανώνω τέτοια πράγματα. Τον γάμο μου τον είχα κάνει όλο εγώ. Τον είχα οργανώσει μόνη μου όλον. Διάλεγα λουλούδια, μπομπονιέρες από το «Χαμόγελο του παιδιού», προσκλητήρια από τη «Μέριμνα». Μου αρέσει πολύ. Για αυτό λέω θα μπορούσα να κάνω κι άλλες δουλειές» είπε η Λένα Παπαληγούρα.

«Είχα στο μυαλό μου ότι θα κάνουμε ένα γάμο με 20 άτομα και κάναμε ένα πάρτι με 500. Ήταν φίλοι μας. Ξεκινήσαμε από τους κολλητούς και μετά λέγαμε, αυτός είναι φίλος φίλου. Ήταν ένα φανταστικό πάρτι. Από τα τελευταία μεγάλα πάρτι πριν από την πανδημία. Πολλοί φίλοι μου το λένε», επισήμανε η Λένα Παπαληγούρα.

Σχετικά με το αν έχει δει αλλαγές στη σχέση με τον σύζυγό της μετά τον γάμο, η Λένα Παπαληγούρα δήλωσε: «Τίποτα δεν άλλαξε μετά τον γάμο. Ήταν μια ωραία αφορμή για να γιορτάσουμε. Και το ίδιο το μυστήριο του γάμου για μένα είναι συγκινητικό, είναι συμβολικό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα