Λένα Δροσάκη: «Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ στους δημοσιογράφους για τον χωρισμό μου από τον Αλέξανδρο»
Λένα Δροσάκη
Credit: lenakidrs/Instagram

Η Λένα Δροσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς διαχειρίστηκε το διαζύγιό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την πίεση που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους.

«Δεν έχω κάνει τον απολογισμό για τις δυσκολίες. Χαίρομαι και βιώνω αυτή την άνοιξη που μου συμβαίνει. Χαίρομαι πιο πολύ εμένα, τον Αναστάση (σ.σ. ο γιος της), τη σχέση μας. Είμαι τόσο ευτυχισμένη και δηλαδή το έχω πάρει απόφαση ότι θα είμαι. Τελικά, ναι, είναι απόφαση, Σαφέστατα εκτίμησα περισσότερο τον εαυτό μου. Εννοώ ότι τον εκτίμησα που προσπάθησα, δεν τα εγκατέλειψα σε κανένα επίπεδο και σε κανένα σημείο», είπε αρχικά η Λένα Δροσάκη.

Και συνέχισε: «Τα πεσίματα των δημοσιογράφων ήταν πολύ δύσκολα. Αυτό νομίζω πως ήταν το χειρότερο κομμάτι. Δεν ξέρω γιατί, ξαφνικά, έπρεπε να απολογηθώ. Έπρεπε να αποδείξω και να απολογηθώ, «πείτε μας γιατί χωρίσατε»! Ναι, εντάξει, όταν εσύ δεν ξέρω τι μπορεί να ζεις εκείνη τη στιγμή. Δηλαδή έπρεπε να απολογηθώ, να πω κάτι που μπορεί να μην ήξερα τι θέλω και εγώ να πω ή να μην θέλω να πω κάτι. Μπήκαν όμως σε μια σειρά τα πράγματα, δόξα τω Θεώ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα