Λένα Αρώνη: Θυμώνω με τη νοοτροπία κάποιων που λένε “έλα μωρέ στη δημόσια τηλεόραση είναι, τα ‘χει όλα λυμένα”
Credit: lena_aroni/Instagram

Η Λένα Αρώνη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη”. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πολιτιστικών εκπομπών μίλησε για την πολυετή διαδρομή της στην τηλεόραση, για την οικογενειακή της ζωή και τη σχέση με τις τρεις κόρες της.

“Ήθελα από πολύ μικρή να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα και τελικά έκανα ακριβώς αυτό που είχα φανταστεί. Θυμώνω με την νοοτροπία κάποιων που σχολιάζοντας την πορεία μου, λένε ‘’έλα μωρέ… στη δημόσια τηλεόραση είναι, τα έχει όλα λυμένα’’. Μου γίνονται κατά καιρούς προτάσεις από ιδιωτικά κανάλια αλλά όταν λες μια φορά ‘’όχι’’, δυο φορές ‘’όχι’’. Αυτό που κάνω το αγαπώ πολύ και έχω δώσει όλη μου την ψυχή”, τόνισε η Λένα Αρώνη και πρόσθεσε:

“Κλείνω πολλά χρόνια στη δουλειά και φέτος σκεφτόμουν στο τέλος της σεζόν να κάνω ένα πάρτι. Είμαι καλή φίλη για τους λίγους φίλους που έχω. Δεν βοηθάει και η δουλειά μας γιατί είναι πολύ ανταγωνιστική. Δεν με προσδιορίζει μόνο η δουλειά μου. Από τη στιγμή που έγινα μαμά είμαι και πολύ ‘’Λένα’’ και πολύ ‘’Αρώνη’’. Έχω πασχίσει και για τα δύο».

Η Λένα Αρώνη δήλωσε πως δεν έζησε φοιτητική ζωή και όπως εξομολογήθηκε, όταν ήταν φοιτήτρια στη Νομική, η Σόλωνος δεν την είδε και καφέ δεν έχει πάει ακόμα να πιει.

«Λέω ‘’μπράβο’’ στον εαυτό μου και ειδικά τώρα που τα χρόνια της πορείας μου δείχνουν κάτι. Λέω πολλά ‘’μπράβο’’ και στα παιδιά μου. Έχω πολύ καλή σχέση με τις κόρες μου γιατί είμαι πολύ της συζήτησης, αλλά υπάρχει διαφορά στην ηλικία και σε κάποια πράγματα χανόμαστε και βρισκόμαστε. Λατρεύω τις κόρες μου αλλά δεν θέλω να γαντζωθώ από πάνω τους και να τις βάλω να κάνουν πράγματα που δεν έκανα εγώ».

Όπως λέει, η Λένα Αρώνη θαυμάζει τις γυναίκες που λένε ότι δεν τις πειράζει που περνάει ο χρόνος.

«Εμένα με πειράζει και δεν έχει να κάνει με τον ναρκισσισμό αυτό. Θέλω περισσότερο χρόνο για εμένα και τους ανθρώπους που αγαπώ. Δεν θέλω να περιμένω μόνο τις διακοπές και να πηγαίνω εκδρομές στα γεράματα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα