Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία με το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Ο “άρχοντας των κρίκων” έγινε ο πρώτος Έλληνας γυμναστής με τρία Ολυμπιακά μετάλλια και πρώτος όλων των εποχών, παγκοσμίως, στον πίνακα μεταλλίων στο συγκεκριμένο αγώνισμα, μετά το χρυσό που είχε στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο, το 2021.
Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Λευτέρης Πετρούνιας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναφέρθηκε στην εμπειρία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες που ολοκληρώθηκαν την Κυριακή και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα.
“Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τελείωσαν και επίσημα. Η τρίτη συμμετοχή μου έγινε με τον καλύτερο τρόπο !
Νιώθω ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της φανταστικής Ολυμπιακής Ομάδας και τυχερός που έζησα για ακόμη μια φορά αυτήν την εμπειρία και εκπροσώπησα την χώρα μου.
Να κυνηγάτε πάντα τα όνειρά σας χωρίς να δίνετε σημασία στους επικριτές !
Η διαδρομή για Λος Άντζελες ξεκινάει”, έγραψε ο Λευτέρης Πετρούνιας στην ανάρτησή του.