Λαυρέντης Μαιχαιρίτσας: Συγκινεί η κόρη του τρία χρόνια μετά τον θάνατό του- “Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα”

Η κόρη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μαρία-Κλάρα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” με αφορμή τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Κατράκειο για τη μνήμη του τραγουδοποιού τρία χρόνια μετά τον θάνατό του.

¨Δεν συνηθίζεται η απουσία του πατέρα μου, ξεκάθαρα όχι. Νιώθω τυχερή και ευλογημένη που ήμουν εκεί στην τελευταία στιγμή του πατέρα μου. Ο πατέρας μου επέμενε να είμαι εκεί, την ημέρα που τελικά έφυγε, ήμασταν οι δυο μας. Δεν πρόλαβα να πω στο πατέρα μου όλα όσα ήθελα, αλλά του τα λέω τώρα. Εάν κατέβαινε ο πατέρας μου στην γη θα του έλεγα ότι ήταν ο πρώτος και μεγαλύτερος έρωτάς μου. Ήταν πολύ καλός μπαμπάς, τσακωνόμασταν πολύ γιατί είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί. Είναι δυσβάσταχτο να ακούω τη φωνή του πατέρα μου στα τραγούδια. Το τραγούδι τα “Μάτια” έχει γραφτεί για μένα. Κάθε φορά που το χάνω με τον εαυτό μου το βάζω για να θυμάμαι τι είμαι. Ο πατέρας μου δεν με νανούριζε με τραγούδια αλλά με σαχλά ανέκδοτα”, είπε η Μαρία-Κλάρα Μαχαιρίτσα και πρόσθεσε:

“Μετά την απώλεια του πατέρα μου βρήκα συμπαράσταση από όσους δικούς του είναι ακομπλεξάριστοι, όμως έχουμε δεχθεί και μαχαιριές. Γράφω ένα σενάριο γιατί θα ήθελα να μοιραστώ κάποια πράγματα για τον πατέρα μου. ήταν ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλο βάθος”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα