Kylie Jenner: Ο Travis Scott διαψεύδει τις φήμες για απιστία

Τα πράγματα στη θέση τους βάζει ο Travis Scott, ο οποίος επέλεξε να απαντήσει και να διαψεύσει τις φήμες που τον ήθελαν να απατά την Kylie Jenner με τη φερόμενη πρώην του Rojean Kar.

Ο ράπερ επέλεξε να ανεβάσει Instagram Story προκειμένου να απαντήσει στις υποτιθέμενες αποδείξεις του μοντέλου ότι οι δυο τους ήταν πρόσφατα μαζί στα γυρίσματα μιας από τις παραγωγές του.

Απρόσκλητο άτομο έβγαζε κρυφά φωτογραφίες από αυτό που υποτίθεται ότι ήταν κλειστό γύρισμα ενώ εγώ σκηνοθετούσα ένα βίντεο. Δεν το γνωρίζω αυτό το άτομο. Δεν έχω πάει με αυτό το άτομο” έγραψε και πρόσθεσε απευθυνόμενος ευθέως στην Kar να “σταματήσει με τα συνεχή παιχνίδια στον κυβερνοχώρο και τη μυθιστορηματική αφήγηση”.

Οι δυο τους φέρεται να είχαν σχέση το 2013, πολύ πριν ο μουσικός αρχίσει να βγαίνει με την Jenner, με την οποία έχει δύο παιδιά. Στη διάρκεια των ετών, τα λαγωνικά του διαδικτύου βρήκαν στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ο Scott και η Kar δεν έκοψαν ποτέ πλήρως δεσμούς. Επίσης, φέρεται το μοντέλο να εμπλέκεται και στον σύντομο χωρισμό του από την Jenner το 2019, κάτι που το μοντέλο χαρακτήρισε τότε “ψεύτικο αφήγημα”.

Kylie Jenner και Travis Scott

Στη συνέχεια, πριν από λίγες μέρες, η Kar δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram Story της που την έδειχνε πίσω από την κάμερα στα γυρίσματα ενός μουσικού βίντεο. Ο Scott φαινόταν στο βάθος. “Σκηνοθετώ”, έγραψε στo κλιπ.

Ο Scott – ίσως εν αγνοία του – φάνηκε να επιβεβαιώνει το σενάριο όταν δημοσίευσε τη δική του φωτογραφία από κάτι που έμοιαζε με το ίδιο γύρισμα. Αφού αρνήθηκε τον ισχυρισμό της Kar και είπε ακόμη και ότι δεν ήξερε ποια ήταν, το μοντέλο αναδημοσίευσε τη δήλωσή του και άρχισε να εκτοξεύει πυρά. “Προσποιήθηκα ότι δεν σε ήξερα, συμφώνησα με οποιοδήποτε αφήγημα… όσα σκ@@@ και αν δέχτηκα. Αλλά να λες ότι δεν με ξέρεις και δεν έχεις πάει ποτέ μαζί μου όταν σίγουρα είσαι μαζί μου, όταν σε έχουν δει όλοι μαζί μου, όταν έχω φωτογραφίες και βίντεο σου μαζί μου; Ελα. Έλα, κύριος!” ξέσπασε.

Η Kar επέμεινε ότι την προσκάλεσαν στο γύρισμα αν και δεν είπε από ποιον δέχτηκε την πρόσκληση, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν εμφανίζεται οπουδήποτε απροσκάλεστη και ποτέ δεν έχει βγάλει κρυφα καμία φωτογραφία στη ζωή της. “Έπρεπε να το αναρτήσω αυτό; Όχι! Έφερε αναστάτωση; Εντελώς!” παραδέχτηκε.

Mάλιστα, το μοντέλο συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ήταν με τον Scott την περασμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: “Βγήκα από την πόρτα και κάθε κορίτσι που ήξερε μου έλεγε “ο Travis σε ζητάει, έλα πίσω”. Θα προσποιηθούμε ότι δεν συνέβη ούτε αυτό;” γράφει με ειρωνεία και προσθέτει: “Απατάς αυτή τη σκύλα κάθε βράδυ. Όλη η πόλη το βλέπει! Μην το κάνεις αυτό”

Η Kar επίσης επανέλαβε την προηγούμενη άρνησή της ότι ήταν η φημολογούμενη “ερωμένη πριν από μερικά χρόνια”, επιμένοντας ότι δεν ήταν “ο λόγος που συνέβη κάτι μεταξύ [Scott και Jenner]

“Αλλά τίποτα απ’ όσα λέει αυτή τη στιγμή δεν είναι αλήθεια, και αυτό με ενοχλεί – να με κάνει να μοιάζω με τρελή σκύλα”, είπε.

Όλα αυτά τα πράγματα είναι ανόητα, το Διαδίκτυο δεν έχει σημασία και ελπίζω να θυμάστε ότι τίποτα από αυτά δεν είναι ο πραγματικός κόσμος. Το μόνο άτομο για το οποίο το Διαδίκτυο είναι ο πραγματικός κόσμος είναι η κυρία Jenner γιατί έτσι τρέφεται” πρόσθεσε η Kar για να έρθει η απάντηση από τον Scott και να συνεχιστεί η διαδικτυακή αντιπαράθεση.

Ο ράπερ ανέβασε φωτογραφία από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου υπαινισσόμενος ότι ήταν με την Kylie. Στη συνέχεια τη διέγραψε. Το μοντέλο επέμεινε ότι οι δυο τους βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση το ίδιο βράδυ. Ακολούθως ο μουσικός ανέβασε και μια δήλωση γυναίκας που υποτίθεται ότι συνεργάζεται μαζί του εδώ και οκτώ χρόνια και διέψευσε οποιαδήποτε σχέση των δυο τους. Επίσης, ο Scott διέγραψε αργότερα το μήνυμα αυτό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα