Κρίστη Καθάργια: Μιλά πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη – “Δεν είμαι περήφανη που χώρισα”

Η Κρίστη Καθάργια μίλησε πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη.

“Μια φορά παντρεύτηκα, με τον Γιώργο. Με τον πατέρα του γιου μου δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Ήταν όλα από επιλογή. Προέκυψε η εγκυμοσύνη σε μικρή ηλικία, αποφάσισα να κρατήσω το παιδί μου, η σχέση δεν μπόρεσε να συνεχίσει αλλά για μένα δεν έλεγε κάτι αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο”, τόνισε η ψυχολόγος σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Breakfast @Star” και πρόσθεσε:

“Το ωραιότερο δώρο που έχω λάβει, είναι ο ερχομός του Άκη, του γιου μου, στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται αυτό. Αλλάζει όλη σου η ζωή προς το καλό αυτόματα. Γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος αυτόματα, μπαίνουν προτεραιότητες στη ζωή σου αυτόματα”.

Σχετικά με το διαζύγιό της από τον Γιώργο Μαυρίδη, η Κρίστη Καθάργια επισήμανε: “Τώρα είμαι μόνη μου. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη για το διαζύγιό μου. Δεν είμαι καθόλου περήφανη που χώρισα και επειδή είναι μια κουβέντα που με στενοχωρεί πολύ, δεν θέλω να την κάνουμε άλλο.

Kαι συνέχισε:

“Με έχουν απατήσει. Μια φορά το έχω πιάσει. Νόμιζα ότι συγχωρώ την απιστία αλλά τελικά δεν τη συγχώρησα ποτέ. Έχω μετανιώσει για αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου. Το χειρότερο ελάττωμά μου σύμφωνα με τους πρώην συντρόφους μου είναι ότι είμαι εγωίστρια αλλά εγώ δεν νιώθω έτσι.”

Στην ερώτηση εάν θα ήθελε να έχει κάποιον στη ζωή της ανέφερε: “Δεν βρίσκομαι καθόλου στη φάση του να βγω με κάποιον. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Δεν θα το σκεφτώ καν. Είναι πολύ φρέσκο όλο αυτό που μου συνέβη και θεωρώ ότι έχω ακόμη δουλειά να κάνω πάνω σε αυτό. Σε αυτή τη φάση δεν μπορώ“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα