Κώστας Μπίγαλης: «Υπήρξε μία συνωμoσία να με πετάξουν έξω από τη Eurovision και τα κατάφεραν»
Κώστας Μπίγαλης
Credit: studio4_ert/Instagram

O Κώστας Μπίγαλης ήταν καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τρίτης. Ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης μίλησε για την Eurovision και πώς το δικό του τραγούδι αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό το 2005.

«Δεν έχω πικρίες. Το μόνο που με είχε πειράξει και το ξεπέρασα, γιατί ήταν δικό τους πρόβλημα, ήταν το τραγούδι με την Έλενα Παπαρίζου. το Light in our soul. Το είχε πει εκπληκτικά η Έλενα, αλλά μπήκε στον δίσκο της και πήγε νούμερο 2 στην Σουηδία χωρίς να προωθηθεί καθόλου.

Υπήρξε μια συνωμοσία να με πετάξουν έξω από τη Eurovision και τα κατάφεραν. Δεν ξέρω γιατί, δεν έχω πειράξει άνθρωπο και είναι γνωστό αυτό. Είμαι συνθέτης και τραγουδιστής και είμαι σίγουρος ότι θα έβγαινε πρώτο. Της είχε ανατεθεί να πάει σαν τραγουδίστρια και από τα τραγούδια θα επέλεγαν ποιο θα μας εκπροσωπήσει. Το δικό μου ήταν μπροστά με 70% και το Number One με 25% και ένα άλλο με 5%», είπε ο Κώστας Μπίγαλης και πρόσθεσε:

Ήμουν φαβορί ότι θα πάω. Και τελικά έπεσε μια πληροφορία από κάποιους κύκλους των θαυμαστών της Eurovision. Το τραγούδι είχε ανέβει πειρατικά στο διαδίκτυο που δεν είχα ιδέα τι είναι ίντερνετ. Ήταν θαμμένο στο amazon Γερμανίας 11 μήνες, δεν είχα ιδέα. Κάποιοι φανς το βρήκαν και μου το είπαν από την ΕΡΤ ότι είναι πειρατικό, αλλά προσκρούει στον κανονισμό. Σε έδωσαν οι φανς της Eurovision μου είπαν! Εγώ ήμουν στη μέση και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα