Κώστα Σόμμερ-Βαλεντίνη Παπαδάκη: Η βάφτιση της κορούλας τους θα γίνει σε λίγες ημέρες – Ποια είναι η νονά;
Credit: kostas_sommer/Instagram

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι ξετρελαμμένοι με τη μικρούλα τους και ετοιμάζονται να τη βαφτίσουν σε λίγες ημέρες.

Ο ίδιος ο ηθοποιός ανέφερε πως όλα είναι έτοιμα, καθώς έχουν επιμεληθεί με τη σύζυγό του Βαλεντίνη όλες τις λεπτομέρειες για τη βάφτισή της.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Σόμμερ, που εκτός από ηθοποιός και επιχειρηματίας, αποφάσισε να δοκιμαστεί στον πολιτικό στίβο, καθώς εντάχτηκε στην ομάδα του Γιώργου Πατούλη στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, αποκάλυψε στη Realnews και την Κορύνα Μανταγάρη: “Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί θα δώσουμε το όνομα της μητέρας μου, Σιμώνη. Το μυστήριο θα γίνει στη Βουλιαγμένη, σε κλειστό κύκλο συγγενών και φίλων“.

Η βάφτιση θα γίνει στις 2 Ιουνίου, με νονά την αδελφή της Βαλεντίνης, Μαρία Παπαδάκη.

Το ζευγάρι, που από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες της γνωριμίας τους τόλμησε να συγκατοικήσει, έχει και τον Ιάσονα και δηλώνουν χαζογονείς. (Η Βαλεντίνη στον πολιτικό τους γάμο ήταν έγκυος στον Ιάσονα).

Ο Κώστα Σόμμερ ανέφερε στη Realnews για τη σχέση που έχουν τα δύο αδελφάκια. “O μικρούλης μας δεν ζηλεύει καθόλου την αδελφή τουαντιθέτως την αγκαλιάζει συνέχεια, της μιλά γλυκά και τη φιλά“.

Με το καλό και να τα χαίρονται!

Πηγή: Realnews/Real Life/Κορύνα Μανταγάρη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα