Κωνσταντίνα: Συγκλονίζει η εξομολόγηση για τον αγνοούμενο πατέρα της – «Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε κάποιο νέο»
Κωνσταντίνα Λος Άντζελες
Credit: konstantina_official/Instagram

Η Κωνσταντίνα έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη». Η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της στη μουσική, τη σχέση με την κόρη της και τον αγνοούμενο πατέρα της.

“Είμαι γεμάτη. Έχω ζήσει αρκετά στη ζωή μου, δόξες, έκανα την οικογένειά μου, είμαι ευχαριστημένη, απλά τα χρόνια περνάνε, οπότε περιοριζόμαστε και κάνουμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε τώρα» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα.

“Η Κύπρος είναι η γενέτειρά μου, είναι οι ρίζες μου, ο τόπος μου, τα εδάφη που είναι θαμμένη η μάνα μου, το νησί που περιμένουμε από χρόνο σε χρόνο να μάθουμε κάποιο νέο για τον πατέρα μου. Ακόμα περιμένουμε για τους αγνοούμενους. Η Κύπρος πιστεύω είναι ένα αδικημένο νησί» τόνισε Κωνσταντίνα και πρόσθεσε:

“Μένω ακόμα με την κόρη μου. Με τη Χριστίνα τα πάω πάρα πολύ καλά. Έχω επενδύσει σε αυτή τη σχέση. Όταν μου είπε, “είτε είσαι εδώ είτε όχι, για μένα είναι το ίδιο”, σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό με έκανε να χαλαρώσω τους ρυθμούς μου στο επάγγελμά μου και προσπάθησα να είμαι δίπλα στη μικρή, αλλά να είμαι ουσιαστικά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα