Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί επέλεξε τη σημερινή ημέρα να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη της, μετά τις φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει και αποκάλυπταν τη στρογγυλή κοιλίτσα της.

Η γνωστή παρουσιάστρια στην ανάρτησή της με την οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, δίνει τις δικές της απαντήσεις για τον λόγο που δεν δημοσιοποιούσε το χαρούμενο αυτό γεγονός. Μεταξύ άλλων, διακιολογεί και γιατί επέλεξε τη σημερινή ημέρα για την ανακοίνωση αυτή.

ΝΑΙ. Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου” έγραψε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πρόσθεσε:

Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει”

Όσο γιατί ανακοίνωσε σήμερα την εγκυμοσύνη της τόνισε: “Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα