Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Η αποκάλυψη για την παρεξήγηση με τη Μαρία Μπακοδήμου
Κωνσταντίνα Μιχαήλ
constantinamihail/Ιnstagram

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “I Love Σου Κου”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, την προσωπική της ζωή, αλλά και την παρεξήγηση που είχε με τη Μαρία Μπακοδήμου πριν από μερικά χρόνια.

“Φέτος συμπληρώνω 30 χρόνια στη δουλειά. Είναι ένα μεγάλο και πολύ συγκλονιστικό ταξίδι με χαρές και λύπες. Νόμιζα ότι δεν είμαι αντισυμβατική, σήμερα τα κορίτσια έχουν πιο πολλές επιλογές. Πλέον τα θέματα του ρατσισμού και της έμφυλης βίας μας ακολουθούν και πρέπει να τα λέμε με όλους τους τρόπους”, είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και πρόσθεσε:

“Ακούω διάφορους να λένε: έλα τώρα, το φτάσανε στα άκρα. Έτσι χρειάζεται. Χρειάζεται να φτάσεις κάτι στα άκρα για να έρθει η ισορροπία. Ο πατέρας μου μού έλεγε ότι έχω πολύ περισσότερη γλώσσα απ’ όση αντέχει ένας άντρας και γι’ αυτό γινόμουν και ενοχλητική κάποιες φορές. Ακόμη και σήμερα μου λένε, επίσης, ότι δεν πρέπει μία γυναίκα να έχει κοντό μαλλί”.

Και συνέχισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Κάποια στιγμή κάτι έγινε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και εγώ παρεξηγήθηκα στον αέρα απ’ αυτό που είπε. Η γυναίκα δεν κατάλαβε τίποτα, εμένα όμως ξαφνικά άλλαξε η φυσιογνωμία μου. Αναρωτήθηκε τι έπαθα και μετά από πολλά χρόνια της το είπα πάλι στον αέρα, δεν το θυμόταν.

Το να κάνεις παιδί δεν είναι για όλους και δεν είναι θέμα απλής επιθυμίας. Συνήθως λένε ότι το να μην αποκτήσεις παιδιά έχει κόστος. Εγώ πιστεύω ότι το αντίθετο έχει κόστος”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα