Search
Close this search box.
Κόνι Μεταξά: Στόλισε το… χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νέο της σπίτι!
Η Κόνι Μεταξά με μπλε ολόσωμη φόρμα
Credit: Konnie Metaxa/Instagram

Τι κι αν είμαστε στην καρδιά της άνοιξης; Η Κόνι Μεταξά λατρεύει τα Χριστούγεννα και έτσι στο νέο της σπίτι στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η γνωστή performer μετακόμισε πρόσφατα σε νέο διαμέρισμα, θέλοντας να κάνει μία νέα αρχή μετά τον χωρισμό της από τον Μάριο Καπότση.

Αν και ο Απρίλιος πλησιάζει στο τέλος του, στο καθιστικό της κλέβει την παράσταση ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολισμένο με μπάλες και λαμπιόνια.

«Αλήθεια τώρα, νομίζατε ότι ξεστόλισα;» έγραψε στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, το βράδυ της Τρίτης, 22 Απριλίου.

Σημειώνεται ότι η Κόνι Μεταξά δεν ξεστόλισε ποτέ μετά τα Χριστούγεννα ωστόσο το αξιοπερίεργο ήταν ότι ακόμη και μετά τη μετακόμιση, δεν μάζεψε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση αλλά τη μετέφερε στο νέο της διαμέρισμα. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και άλλα στολίδια, όπως φωτάκια γύρω από την μπαλκονόπορτα και καρυοθραύστες.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κόνι Μεταξά

Στις τελευταίες της δηλώσεις, η Κόνι Μεταξά ξεκαθάρισε πως είναι εδώ και σχεδόν έναν χρόνο χωρισμένη με τον Μάριο Καπότση. «Έχουμε χωρίσει εδώ και πάρα πολύ καιρό, οπότε έχουμε προχωρήσει και οι δύο με αυτό. Κρατάμε επαφές, έχουμε καλή σχέση. Ο χωρισμός μας έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, έχουμε χωρίσει σχεδόν εδώ και έναν χρόνο. Πάντα καλά ήμουν. Τα καλύτερα συμβαίνουν τώρα. Δεν έχω προχωρήσει ακόμα τη ζωή μου, δεν είναι ότι δεν θέλω, αλλά δεν είμαι έτοιμη» δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό”.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχεται, η ίδια απάντησε: «Το αν θα με αγγίξουν τα αρνητικά σχόλια, εξαρτάται από ποια μέρα του κύκλου μου είναι».

«Δεν γελάω με αυτά τα σχόλια, δεν είναι αστείο αυτό το πράγμα! Οι haters μου δίνουν πολλά views, αυτή είναι η πραγματικότητα» πρόσθεσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα