Κλέλια Ανδριολάτου: Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις
Credit:klelia_andriolatou/Instagram

Στην εκπομπή “Ακόμη δεν είδες τίποτα” είδαμε σήμερα την Κλέλια Ανδριολάτου. Μίλησε για τη ζωή της, την επιτυχία του “Maestro”και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ηθοποιός μίλησε για την επιτυχία της σειράς “Μaestro” αλλά και για το κλίμα στα γυρίσματα:

Κάθε βράδυ είμαστε όλοι μαζί σε ένα σπίτι και παίζουμε παιχνίδια ασταμάτητα. Είναι σαν να είμαστε στην κατασκήνωση. Φέτος μάλιστα, μου έκαναν κι έκπληξη στους Παξούς για τα γενέθλιά μου“.

Για την προβολής της σειράς στην παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix η συμπρωταγωνίστρια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ανέφερε: “Εμένα μου αρέσει που έκανε η Ελλάδα αυτό το βήμα. Υπάρχει μία ελπίδα να ξεκινήσει κάτι για όλους μας. Υπάρχει μία καλύτερη ”γέφυρα” πια με το εξωτερικό“.

Η Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε αρχικά από τον χώρο του modeling στα 14 χρόνια της: ​​​”Όσο έκανα modeling δεν είχα επικριτικά σχόλια. Με ένα τρόπο ήμουν στην αφάνεια. Πήγαινα κανονικά στο σχολείο και διάβαζα βιβλία στο αεροδρόμιο. Ήταν περίεργο για τους συμμαθητές μουΈφερναν τα περιοδικά στο σχολείο και ένιωθα ντροπή. Αλλά το έκρυβα” δήλωσε η ίδια.

Πώς προέκυψε η υποκριτική στην ζωή της όμως; “Δεν είχα από μικρή το όνειρο να γίνω ηθοποιός ή κάτι τέτοιο, προέκυψε”.

Στο σχολείο ήμουν σε θεατρικές ομάδες, αλλά δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου να γίνω ηθοποιός. ‘Εκανα δέκα επεισόδια στην σειρά ”Μπρούσκο” κι έμεινα 3 χρόνια. Ξεκίνησα να κάνω παράλληλα και σεμινάρια θεάτρου“.

Η πρωταγωνίστρια του “Maestro” σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media, όταν ανέβασε μια topless φωτογραφία: «Είχα βγάλει και άλλη, αυτή δεν την είδαν; Δεν ήταν για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό αυτή η φωτογραφία. ‘Ηθελα να τη βγάλω, την έβγαλα και την ανέβασα. Δηλαδή αυτά τα σχόλια είναι μια αντίδραση κάποιων ανθρώπων, που εγώ δεν την καταλαβαίνω. Εγώ δεν σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι αυτή η φωτογραφία είναι προκλητική, οπότε εγώ να πω στον εαυτό μου α, μην την ανεβάσεις. Δεν σκέφτομαι έτσι.

Credit: klelia_andriolatou/Instagram

Ήταν μια αυθόρμητη φωτογραφία. ‘Εχω ξαναβγάλει άλλη μία, σε μια λίμνη που έκανα μια γέφυρα, μου φάνηκε πολύ art. Η αισθητική μου είναι πιο κοντά σε αυτό το πράγμα παρά να είναι προκλητικό κάτι. Και να ήταν προκλητικό για κάποιον, ή μια γυναίκα να θέλει να ανεβάσει κάτι, πάλι δεν το θεωρώ κακό. Δεν με αφορούν αυτές οι αντιδράσεις. Άμα σε κάποιον δεν αρέσει αυτό που ανεβάζω, απλά ας μην με ακολουθεί.

Τέτοια σχόλια με επηρεάζουν σε πιο ιδεολογικό κομμάτι. Δε στεναχωριέμαι τόσο, σκέφτομαι γιατί μια κοπέλα γράφει αυτό το πράγμα; Δεν θα ήθελε και αυτή να νιώθει ελεύθερη με το σώμα της; Επίσης, υπάρχει μία απόσταση από τους ανθρώπους, που δεν την καταλαβαίνω. Δηλαδή όλοι ελεύθεροι δε θέλουμε να είμαστε;» είπε κλείνοντας η ηθοποιός.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα