Search
Close this search box.
Kim Kardashian: H αδημοσίευτη φωτογραφία από talent show του 1987 – Τραγούδησε Belinda Carlisle
Η Kim Kardashian στο Time 100 Gala, που διοργανώνεται ετησίως για να τιμήσει την κυκλοφορία του τεύχους με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα του κόσμου, 26 Απριλίου 2023
Η Kim Kardashian στο Time 100 Gala, που διοργανώνεται ετησίως για να τιμήσει την κυκλοφορία του τεύχους με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα του κόσμου, 26 Απριλίου 2023 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - EPA/JUSTIN LANE

Η Kim Kardashian έκανε ένα ταξίδι στο παρελθόν, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία που δεν είχε ξαναδημοσιεύσει ποτέ.

Η 45χρονη reality star, η οποία επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον οδηγό της Formula One Lewis Hamilton στο Super Bowl LX, ανέβασε τη χαριτωμένη φωτογραφία στο Instagram, όπου τη βλέπουμε περίπου επτά χρόνων το 1987.

Το τραγούδι της Belinda Carlisle

Οι εικόνες δείχνουν την Kim ντυμένη για ένα talent show, να ερμηνεύει μια επιτυχία της Belinda Carlisle μαζί με μερικές φίλες της, όλες ντυμένες με κοστούμια που είχε παραγγείλει η γιαγιά της, MJ.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Εγώ και μερικές από τις φίλες ζωής μου. Ήταν το 1987. Ερμηνεύσαμε το “Heaven Is a Place on Earth” της Belinda Carlisle στο talent show εκείνη την ημέρα».

«Η γιαγιά μου MJ μας παρήγγειλε αυτά τα σύνολα από το κατάστημά της. Κάναμε ατελείωτες πρόβες στο υπόγειο της Ashley. Ο μπαμπάς μου μαγνητοσκόπησε αυτήν την εμφάνιση. Πρέπει να το βρω», πρόσθεσε.

Η ανάρτηση έρχεται λίγους μήνες αφότου η Kim μοιράστηκε ακόμη μία ανέκδοτη φωτογραφία του οικογενειακού… βιντεογράφου, του αείμνηστου πατέρα της, Robert Kardashian.

Η Kim ανέβασε στο Instagram τον Αύγουστο τη νοσταλγική φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε μικρό κορίτσι να στέκεται ανάμεσα στον πατέρα της, Robert Kardashian, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 59 χρόνων από καρκίνο του οισοφάγου, και τη μητέρα της, Kris Jenner, 70 χρόνων.

Στη φωτογραφία, η Kris αγκαλιάζει τον Robert, με τους δυο τους να χαμογελούν στην κάμερα δίπλα στη μικρή τους κόρη. «Ο μπαμπάς, η μαμά κι εγώ», έγραψε στη λεζάντα η ιδρύτρια του SKIMS. Η Kris και ο Robert ήταν παντρεμένοι από το 1978 έως το διαζύγιό τους το 1991 και μαζί απέκτησαν την Kim, την Kourtney, 46 χρόνων, την Khloe, 41 χρόνων, και τον Rob, 38 χρόνων. Η Kim ήταν μόλις 22 χρόνων, όταν ο πατέρας της πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2003.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα