Κατερίνα Στικούδη: Μάς συστήνει τον πεθερό της – “Σε αγαπώ κάθε μέρα και περισσότερο”

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη. Το αγαπημένο ζευγάρι γιορτάζει την τέταρτη επέτειο του γάμου του και πρώτη από τότε που έγιναν γονείς. Ο μικρός Βύρωνας ήρθε στον κόσμο τον Οκτώβριο του 2021 και επισφράγισε τον έρωτά τους.

Με αφορμή την επέτειο του γάμου της, η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με τον πεθερό της, τον Βύρωνα Σερίφη, στον οποίο αναφέρθηκε με πολύ τρυφερά λόγια.

“Τέτοια μέρα πριν 4 χρόνια ήμασταν εκεί αγαπημένε μου Βύρωνα , στο Μορφάτι Θεσπρωτίας .. Περάσαμε υπέροχα σ ένα μοναδικό πάρτι αγάπης , με τον γιο σου να είναι πιο χαρούμενος από ποτέ ..
Είναι αυτό το μουστάκι σου , είναι ότι από την πρώτη στιγμή που σε γνώρισα ήταν σαν να σε ήξερα από πάντα , είναι αυτό το χιούμορ σου που με κάνει να θέλω να συζητάω με τις ώρες μαζί σου , είναι κι αλλά τόσα που με κάνουν να σε αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο !
Έχει έρθει στη ζωή μας άλλος ένας Βύρωνας Σερίφης που κάθε μέρα μας συγκινεί , μας μαθαίνει πράγματα , μας κάνει πιο δυνατούς !
Σερίφηδες σας αγαπώ”, έγραψε η γνωστή performer στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα