Κατερίνα Στικούδη: Η οργισμένη απάντηση στους επικριτές της
Credit: InStyle Greece

Η Κατερίνα Στικούδη ξέσπασε με αφορμή τα σχόλια που ακούει ή διαβάζει συχνά και με μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, απαντά σε όσους μιλούν για την προσωπική της ζωή με κακή πρόθεση και κουτσομπολιά.

Αναρτώντας μία φωτογραφία με τον γιο της στην αγκαλιά της, η Κατερίνα Στικούδη έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μου λέγανε… Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά… και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα; Μετά μου έλεγαν… Μπράβο που θηλάζεις… δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό;

Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου (πολύ σύντομα λέει… αφήνω το παιδί μου λέει… ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες). Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά… Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι, όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή, όταν έπαιξα σε μια σειρά, όταν ανέβηκα στο σανίδι, όταν έμαθα πιάνο!

Α ναι θα μου πεις, έτσι είναι αυτή η δουλειά, θέλει γερό στομάχι να αντέχεις! Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας, να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή απ’ όσο νομίζω, να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα… Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα