Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη για τον γιο της
Credit:Κατερίνα Στικούδη/Instagram

Η Κατερίνα Στικούδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ““Open Weekend”. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη σκληρή κριτική που έχει δεχθεί κατά διάστημα και φυσικά τον γιο της.

“Έχω τον άντρα μου σε μικρογραφία μέσα στο σπίτι”, τόνισε η Κατερίνα Στικούδη για τον μικρό Βύρωνα και πρόσθεσε: “Δηλαδή έχω δύο ίδια, ένα μεγάλο και ένα μικρό. Έχω τρελαθεί… Είναι καλό παιδάκι, είναι ένας γλύκας, είναι πολύ ωραία παρέα, είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και έτσι τον ονειρευόμουν.  Ρωτάει τα πάντα… Στην τηλεόραση δε με έχει δει αλλά έχει έρθει σε γύρισμα στο J2US”.

Σχετικά με τη σκληρή κριτική που έχει δεχθεί κατά καιρούς, η τραγουδίστρια επισήμανε: “Σίγουρα έχει τύχει κάποιες φορές στο παρελθόν να κριθώ και θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό γιατί είναι η δουλειά μου. Όταν βλέπεις την εμπάθεια όμως κάποιες φορές με είχε πιάσει το παράπονο, όταν ήμουν πιο μικρή”.

Όσον αφορά στην κριτική που είχε δεχθεί όταν επέστρεψε στη δουλειά της μόλις δυο εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη είπε: “Η απάντηση που έδωσα τότε, ήταν πολύ αυθόρμητη. Επέστρεψα στη δουλειά μετά από δυο εβδομάδες. Το έχουμε εύκολο να κρίνουμε τους άλλους… Οι ανάγκες κάθε οικογένειας είναι διαφορετικές”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα