Search
Close this search box.
Κατερίνα Παπουτσάκη: Πασχαλινή απόδραση με τους γιους της στην παραλία
Η Κατερίνα Παπουτσάκη στη θάλασσα
Credit: katerina_papoutsaki/instagram

Από την παραλία ευχήθηκε η Κατερίνα Παπουτσάκη «Καλό Πάσχα» στους διαδικτυακούς της φίλους. Η αγαπημένη ηθοποιός ξεκίνησε τις πασχαλινές της διακοπές τη Μεγάλη Παρασκευή και μαζί με τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα, ταξίδεψαν με πλοίο σε κάποιο καλοκαιρινό προορισμό.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από την εξόρμησή της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον προορισμό που επέλεξε για το φετινό Πάσχα. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η ηθοποιός είναι αρκετά ευδιάθετη και χαλαρή και φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη
Credit: katerina_papoutsaki/instagram

Μάλιστα οι δύο γιοι της έκαναν και την πρώτη τους βουτιά στη θάλασσα και φυσικά η μαμά τους αποτύπωσε αυτό το στιγμιότυπο.

Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη
Credit: katerina_papoutsaki/instagram
Οι γιοι της Κατερίνας Παπουτσάκη
Credit: katerina_papoutsaki/instagram

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δημοσίευσε και ένα βίντεο από την παραλία, μέσω του οποίου θέλησε να στείλει τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους και να τους ευχηθεί «Καλή Ανάσταση».

Σημειώνεται, ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη πρέπει να βρίσκεται στην Αθήνα στις 19 Απριλίου, καθώς κάνει πρεμιέρα το “Your Face Sounds Familiar” στον ANT1 και θα δούμε την ηθοποιό στη θέση του κριτή, μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τη Ρένα Μόρφη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα