Κατερίνα Παπουτσάκη για Θοδωρή Μαραντίνη: «Ειπώθηκε κάτι το οποίο ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε»
Κατερίνα Παπουτσάκη
Credit: Katerina Papoutsaki/Instagram

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Fay’s Time”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς, τη ζωή της ως χωρισμένη μητέρα με δύο παιδιά, αλλά και τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Το φοβόμουν το live γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τραγουδάς πίσω από ένα πλαίσιο μια παράστασης από το να βγεις μπροστά μόνη σου. Υπάρχει ακόμα η αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη είχα δεχτεί άπειρη κριτική. Πάει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή μου το τι πιστεύει κάποιος, αν χρειάζεται τη δική μου παρουσία στο τραγούδι. Αν δεν το χρειάζεται αυτό θα φανεί και αν δεν σου αρέσει μην έρθεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός αναφέρθηκε στο διαζύγιό της: «Στη ζωή μου, ως μητέρα χωρισμένη με 2 παιδιά, είναι όλα ένα… tetris. Είναι άσχημο να γράφονται και να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Επειδή όμως έχω φάει πάρα πολύ από αυτό και επειδή όντως τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο θέμα του διαζυγίου τα Μέσα το χειρίστηκαν με σεβασμό, δεν μπορώ να πω κάτι».

Σχετικά με τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Κατερίνα Παπουτσάκη τόνισε:  «Ειπώθηκε κάτι το οποίο ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε γιατί ήταν εντελώς άτοπο. Και να ίσχυαν όμως, θα ήταν όντως δύσκολο το να το χειριστεί κανείς. Αυτή την περίοδο είμαι καλά, αλλά είμαι σε μια φάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι η πιο εύκολη της ζωής μου, αλλά το παλεύω».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα