Search
Close this search box.
Κατερίνα Καραβάτου: «Πάντα θα κοιτάω τον ανταγωνισμό – Έχω μιλήσει με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Ιωάννα Μαλέσκου»
Η Κατερίνα Καρβάτου με λευκό πουκάμισο
Credit: katerinakaravatou/instagram

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Buongiorno”. Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 και τον ανταγωνισμό, καθώς απέναντι της θα βρίσκονται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου στο OPEN.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περιμένω, όπως κάθε επαγγελματίας, αυτή την καινούργια αρχή. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’ αυτό. Είναι κάτι καινούργιο, το έχω ξανακάνει με έναν τρόπο βέβαια πριν από χρόνια και είναι κάτι για το οποίο πρόκειται να εργαστώ όπως νομίζω ότι αξίζει και να κάνω τα πράγματα όπως πρέπει», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Σχετικά με το “My Style Rock”, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Τελείωσε τον Ιανουάριο το “My Style Rocks”, είναι ένα φορμάτ που μου άρεσε πάρα πολύ και μου άρεσε που υπηρέτησα κάτι τόσο διαφορετικό».

Και κατέληξε η Κατερίνα Καραβάτου: «Έχω μιλήσει και με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και με την Ιωάννα Μαλέσκου, τους έχω ευχαριστήσει πάρα πολύ για όλα τα υπέροχα λόγια που έχουν πει για μένα. Το ίδιο λέω κι εγώ γι’ αυτούς. Πάντα κοιτάμε τον ανταγωνισμό, είτε είναι μια εκπομπή με ομοειδές περιεχόμενο είτε όχι, γιατί όλα παίζουν απέναντι. Είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε το καλύτερο».

Κατερίνα Καραβάτου: Τι απαντά για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

Η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πρόσφατα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η παρουσιάστρια μίλησε για τον γάμο των ων δυο πρώην παικτών του Power of Love, Ανδριάνας Παναγιώτου και Δήμου Περπερίδη, στον οποίο ήταν κουμπάρα, αλλά και για το αν η ίδια θα παντρευόταν ξανά.

“Δεν νομίζω ότι θα ξαναπαντρευόμουν, αλλά μπορώ να γίνω κουμπάρα, όπως και έγινα. Το είχαμε πει από τότε που έγινε ο τελικός του Power of Love, όπου και έκανε ο Δήμος την πρόταση γάμου στην Ανδριάνα και ήταν μια πάρα πολύ όμορφη στιγμή εκείνη. Χαίρομαι πάρα πολύ που τόσο καιρό μετά τα παιδιά είναι έτσι μαζί και χάρηκα που ήμουν δίπλα τους και αυτόν τον ρόλο στην πιο ευτυχισμένη της μέχρι τώρα ημέρα της ζωής τους. Το φόρεμά μου ήταν του Στέλιου Κουδουνάρη”, τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα