Search
Close this search box.
Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμά της για το Πάσχα και οι νέες φωτογραφίες από τη Νέα Υόρκη
Credit: katken85/instagram

Ένα πολύ ξεχωριστό Πάσχα επέλεξαν να περάσουν φέτος η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη και όχι στην Πάρο, όπως πολλοί θα περίμεναν, καθώς ο σύντροφος της παρουσιάστριας διατηρεί στο νησί κατάστημα εστίασης.

Ωστόσο, μόλις ολοκληρώθηκαν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Κατερίνας Καινούργιου, ετοίμασαν βαλίτσες για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Λίγο πριν την Ανάσταση, το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου η Κατερίνα Καινούργιου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους δρόμους της Νέα Υόρκης, ενώ παράλληλα έστειλε το δικό της μήνυμα αγάπης για το Πάσχα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: «Μερικές στιγμές μου από αυτό το μαγευτικό ταξίδι. Ευχές για ένα Πάσχα γεμάτο υγεία, αγάπη, οικογενειακή ζεστασιά και πνευματική γαλήνη…Εύχομαι να λάμψει το φως της Ανάστασης σε κάθε σπίτι και σε κάθε ψυχή. Φέτος αξιοποιήστε την ευκαιρία για να πείτε ένα “Χριστός Ανέστη” με έναν τρόπο διαφορετικό…πιο ζεστό…πιο προσωπικό.

Μιλήστε μέσα από λέξεις που φέρουν τη δύναμη της Άνοιξης, την ελπίδα της Ανάστασης και την αγάπη που δεν γνωρίζει σύνορα…Καλή Ανάσταση αγαπημένοι μου …τα όνειρα σας …ευχές μου»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε δημοσιεύσει και άλλες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της από τη Νέα Υόρκη πριν τρεις ημέρες. Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτό το ταξίδι …όνειρο ζωής ξεκινάει από το μαγευτικό Soho …».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα