Search
Close this search box.
Κατερίνα Καινούργιου: Της τράκαραν το αυτοκίνητο – Το σημείωμα που βρήκε
Κατερίνα Καινούργιου
Credit: Katerina Kainourgiou Official/Instagram

Περίεργα ξεκίνησε η εβδομάδα για την Κατερίνα Καινούργιου καθώς πηγαίνοντας στη δουλειά το πρωί της Δευτέρας (26/5), την περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Όπως αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια, έπειτα από ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο με τον σύντροφό της που είχε γενέθλια, κάποιος τράκαρε το αυτοκίνητό της ενώ βρισκόταν παρκαρισμένο. Ο άγνωστος που της προκάλεσε ζημιά ωστόσο δεν εξαφανίστηκε αλλά της άφησε σημείωμα ενημερώνοντάς την πως της έχει κάνει δήλωση προκειμένου να την αποζημιώσει η ασφαλιστική του εταιρεία.

Η κίνηση αυτή ήταν αρκετή για να φτιάξει τη μέρα της Κατερίνας Καινούργιου, όπως παραδέχτηκε με ανάρτησή της στο Instagram. «Ευτυχώς υπάρχουν και κάποιοι ευγενικοί άνθρωποι που ό,τι κι αν έχει συμβεί σου φτιάχνουν τη μέρα» έγραψε η παρουσιάστρια δημοσιεύοντας φωτογραφία με το σημείωμα που της άφησε ο οδηγός που την τράκαρε.

Μέσω αυτής της ανάρτησης, η παρουσιάστρια του ALPHA θέλησε να ευχαριστήσει τον άγνωστο για την πράξη του.

Η Κατερίνα Καινούργιου αυτή την περίοδο είναι στα καλύτερά της. Η χαρισματική παρουσιάστρια, που εδώ και περίπου έναν χρόνο μοιράζεται τη ζωή της με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή, βρίσκεται πλέον σε τροχιά γάμου, έπειτα από μια αξέχαστη πρόταση που έγινε στο ρομαντικό σκηνικό της Πόλης του Φωτός. Το ζευγάρι επέλεξε το Παρίσι για ένα ιδιαίτερο ταξίδι-έκπληξη με αφορμή τα γενέθλια της παρουσιάστριας. Εκεί, στη γαλλική πρωτεύουσα, ο Παναγιώτης επισφράγισε τον έρωτά τους με μια πρόταση γάμου που μετέτρεψε την επέτειο σε ορόσημο της κοινής τους πορείας.

Ο γάμος τους θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα