Search
Close this search box.
Κατερίνα Καινούργιου: Η συμβουλή της στη Σίσσυ Χρηστίδου
Κατερίνα Καινούργιου
Credit: Katerina Kainourgiou Official/Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της σχολίασαν στη σημερινή εκπομπή τη νέα ανάρτηση που έκανε τη Δευτέρα (24/3) η Σίσσυ Χρηστίδου. Μάλιστα η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να δώσει μια συμβουλή στη συνάδελφό της του Mega.

«Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και απαντάει. Εγώ θα τη συμβούλευα, “έλα ρε Σίσσυ μου, σταμάτα το κι εσύ”. Όλο λάθος κατ’ εμέ. Όταν η Αντελίνα είπε ότι “εγώ δουλεύω στο σπίτι”, δεν εννοούσε ότι δουλεύει με ένσημα και θα πάρει σύνταξη, ότι εργάζεται ως επαγγελματίας. Αυτό που είπε ουσιαστικά είναι άλλο η δουλειά και άλλο το επάγγελμα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και συνέχισε: «Αυτό δεν το κάνει κανείς για να πληρώνεται, το κάνει γιατί αγαπάει την οικογένειά του, τα παιδιά του, μπορεί να έχει λύσει τα οικονομικά του θέματα. Δεν το κάνει κάποιος, επειδή είναι υποχρεωτικό, το θέλει και το κάνει. Από φροντίδα και αγάπη το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει λίγο και η Σίσσυ να απαντάει σε αυτό, γιατί βλέπω ότι και ο κόσμος έχει στραφεί εναντίον της».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Φροντίστε οι νοικοκυρές που δουλεύουν για εσάς να έχουν ένσημα, ωράριο, μισθό και σύνταξη»

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρέθηκε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες μετά τα σχόλια που έκανε για τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αντελίνα Βαρθακούρη στον Γιώργο Λιάγκα. «Δεν θεωρώ το νοικοκυριό δουλειά. Είναι βασικό στοιχείο επιβίωσης του κάθε ανθρώπου», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Mega με πολλούς να εκφράζουν την αντίθεσή τους στα social media, αλλά και στις εκπομπές lifestyle.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Σίσσυ Χρηστίδου με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να καταστήσει σαφές ότι εμμένει στην άποψή της.

«Ο/Η οικιακή βοηθός είναι επάγγελμα. Το νοικοκυριό δεν είναι επάγγελμα. Είναι υποχρέωση και basic life skill του κάθε ανθρώπου που ζει μέσα στο σπίτι και δεν πρέπει να το επωμίζεται μια γυναίκα μόνη της.

Διαφορετικά όλοι εσείς που χρίζετε το νοικοκυριό ως επάγγελμα φροντίστε οι νοικοκυρές που δουλεύουν για εσάς να έχουν ένσημα, ωράριο, μισθό και σύνταξη. Μόνο αυτό το πλαίσιο ορίζει ένα επάγγελμα ως νόμιμο.

Ναι. Μπορεί να το κάνει πολλές φορές μια γυναίκα από μόνη της, από επιλογή, από φροντίδα, από αυτοθυσία και από αγάπη. Όλες το κάνουμε!
Αλλά ούτε και τότε είναι επάγγελμα!!!», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου στην ανάρτησή της.

Σίσσυ Χρηστίδου ανάρτηση
Credit: SissyChristidou/INSTAGRAM
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα