Search
Close this search box.
Κατερίνα Καινούργιου για Έλενα Χριστοπούλου: «Πόσο μισογυνιστικό σχόλιο; – Έπαθα σοκ»
Kατερίνα Καινούργιου σε τηλεοπτική κόντρα με την Έλενα Χριστοπούλου. Στη φωτογραφία η Κατερίνα Καινούργιου με μπορντό φούστα.
Credit: Katerina Kainourgiou Official/Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την έντονη ενόχλησή της για την τοποθέτηση της Έλενας Χριστοπούλου και της Δάφνης Καραβοκύρη για τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των γυναικών στην εκπομπή «Real View». Η παρουσιάστρια του ALPHA θέλησε να σχολιάσει στην εκπομπή της Δευτέρας την ατάκα της γνωστής booker που είπε ότι “οι γυναίκες είναι βαθιά κακά πλάσματα”.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούριου είπε αρχικά:

«Έπαθα σοκ. Πόσο μισογυνιστικό σχόλιο ήταν αυτό που ακούστηκε; Είναι δυνατόν; […] Οι περισσότερες γυναίκες εγώ πιστεύω ότι είμαστε γεννημένες με απίστευτες ευαισθησίες και με έναν συναισθηματικό κόσμο πολύ ευάλωτο, που ίσως πολλές φορές το περιβάλλον μας κάνει να γίνουμε πιο σκληρές».

Και συνέχισε: «Εγώ ακόμα και τις γυναίκες που μ’ έχουν αντιμετωπίσει με πολύ ακραίους τρόπους, βρίσκω έναν τρόπο πάντα να τις δικαιολογήσω. Ίσως έχουν μεγαλώσει με ένα κακοποιητικό πατέρα, σε ένα λάθος περιβάλλον, να έχουν κάποια θέματα. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι απ’ τη φύση τους δοτικά και καλά πλάσματα. Επίσης, τι σημαίνει “δεν υπάρχει γυναικεία φιλία”; Υπάρχει γυναικεία φιλία! Έχουμε δει ιστορίες να υμνούν τη γυναικεία φιλία. Γυναίκες να μπαίνουν μπροστά για τις καλύτερές τους φίλες».

«Οι γυναίκες είμαστε γεννημένες για να αντέχουμε»

Και πρόσθεσε: «Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η ατάκα “οι γυναίκες είμαστε βαθιά κακά πλάσματα” πώς ακούγεται εν έτει 2026 κάτι τέτοιο; Τι συζητάμε τώρα; Δεν ξέρω σε τι περιβάλλον ζούνε και τι έχουνε βιώσει. Ήταν εχθές και η Ημέρα της Γυναίκας, για μένα την ισοπέδωσαν πάρα πολύ. Η Σοφία ήταν λίγο διαφορετική, δεν τοποθετήθηκε έτσι. Δεν γίνεται γυναίκες που δουλεύουν και με γυναίκες, που συναναστρέφονται με γυναίκες, να κάνουν τέτοιες δηλώσεις επικίνδυνες.

Εννοείται πως υπάρχουν γυναίκες που δεν αγαπούν τις γυναίκες. Έχουμε γνωρίσει γυναίκες σε διευθυντικές θέσεις, και εγώ, στο παρελθόν. Μου έχει τύχει το απίστευτο bullying από γυναίκα. Είναι συγκεκριμένες. Δεν μπορείς να λες “οι γυναίκες είμαστε βαθιά κακά πλάσματα”. Οι γυναίκες είμαστε γεννημένες για να αντέχουμε».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα