Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: “Με αδίκησε απίστευτα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο”
Kαινούργιου Μικρούτσικος
Credit: katken85/Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της, Ανδρέα Μικρούτσικο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια της “Super Κατερίνα” δεν θα σταματήσει ποτέ να τον ευγνωμονεί, ωστόσο νιώθει ότι την αδίκησε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

«Δε θα σταματήσω ποτέ να ευγνωμονώ, να σέβομαι και να αγαπάω σαν άνθρωπο τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Από εκεί και πέρα, με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που είπε. Θεωρώ ότι με αδίκησε απίστευτα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο» είπε αρχικά, η Κατερίνα Καινούργιου.

«Νομίζω ότι και ο ίδιος έχει καταλάβει κάποια πράγματα, που ίσως να διαχειρίστηκε λάθος. Αν αυτή είναι η αλήθεια του, θα προτιμούσα να με έχει πάρει ένα τηλέφωνο, να με πάρει στην άκρη και να μου πει “με ενοχλεί εκείνο”. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει και τέλος πάντων είναι κάτι που πραγματικά με στενοχώρησε. Ίσως και ο ίδιος είχε κουραστεί με την εκπομπή» είπε η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στα όσα είχε δηλώσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή
«Ακόμα δεν είδες τίποτα», το Σάββατο 27 Απριλίου.

«Τις εμφανίσεις στο πρωινό τις μείωσα γιατί πρώτον το καινούργιο σόου, που ξεκινάει μπορεί να με θέλει κάθε μέρα μέσα και δεύτερον είναι ένα είδος τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Όχι, δεν ένιωσα ελεύθερος στην εκπομπή και θα το πω ανοιχτά γιατί σέβομαι τον εαυτό μου και σέβομαι και τους ανθρώπους που είναι εκεί πέρα. Δεν μπορώ άλλα να βγαίνουν, άλλα να δείχνονται, επειδή λέγονται κάποια ωραία λόγια. Όχι, ένιωσα πολλές φορές να καταπιέζομαι. Δεν τους ενδιέφερε τι θα πω, αν έβλεπαν ότι είναι επικίνδυνο το κουκούλωναν. Ένιωσα καταπιεσμένα και πολλές φορές ότι δεν υπάρχει ο σεβασμός. Στα λόγια άκουγα τα καλύτερα, στα έργα δεν έβλεπα τα λόγια που άκουγα» είχε πει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα