Κατερίνα Καινούργιου: «Έχω φίλο που είναι παντρεμένος με τον σύντροφό του και δεν θέλει τα παιδιά του να βγουν ομοφυλόφιλα»
Κατερίνα Καινούργιου Παρίσι
Credit: katken85/Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της μίλησαν στην εκπομπή της Τετάρτης για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρ. Επισήμανε, ωστόσο, ότι αν τη ρωτούσαν αν θα είχε πρόβλημα τα παιδιά της να είναι ομοφυλόφιλα, θα ήθελε χρόνο για να το σκεφτεί.

“Δεν είναι εύκολο σε έναν πατέρα και μια μητέρα στην Ελλάδα να τον ρωτήσεις αν θα είχε πρόβλημα αν το παιδί του ήταν ομοφυλόφιλο και να σου απαντήσει αμέσως, “κανένα”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα. Βρισκόμαστε ακόμα σε μια πολύ συντηρητική κοινωνία, δε θα το πεις έτσι χύμα. Εγώ που δεν είμαι μητέρα, ξέρω ότι αν με αξιώσει ο Θεός – μπορεί να μη γίνει και ποτέ – το παιδί μου θα θέλω να είναι καλά”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

“Όμως, αν με ρωτούσαν ευθέως  αν θα είχα πρόβλημα το παιδί μου να είναι ομοφυλόφιλο, θα ήθελα λίγο πρώτα να το σκεφτώ. Γιατί δε ξέρω αν το παιδί μου σε μια κοινωνία του 2024 και αργότερα, θα ήταν ευτυχισμένο με τον τρόπο που το αντιμετωπίζει ο περίγυρος. Είμαι υπέρ του γάμου και της τεκνοθεσίας αλλά, είναι δύσκολο να ρωτάς έναν πατέρα και μια μητέρα αν θα είναι οκ αν το παιδί του βγει γκέι, και να σου πει “κανένα πρόβλημα”.

Εμένα που δεν είμαι μάνα, αν με ρωτήσεις τώρα, ναι δεν έχω κανένα πρόβλημα και θέλω το παιδί να είναι καλά. Θέλει όμως κουβέντα. Έχω φίλο, γνωστό γκέι, με δυο παιδιά αυτή τη στιγμή, παντρεμένο με τον σύντροφό του, που τα παιδιά του δεν θέλει να βγουν ομοφυλόφιλα. Γιατί στην Ελλάδα η κοινωνία του 2024, ακόμα, δεν είναι έτοιμη να είναι αυτά τα παιδιά ευτυχισμένα”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα