Κατερίνα Διδασκάλου για τη μεταμόρφωσή της σε Μελίνα Μερκούρη: «Με δυσκόλεψε πιο πολύ η φωνή της»
Κατερίνα Διδασκάλου
Credit: katerina_didaskalou_official/Instagram

Η Κατερίνα Διδασκάλου μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” για τη μεταμόρφωσή της σε Μελίνα Μερκούρη στην ταινία που θα κυκλοφορήσει 30 χρόνια μετά τον θάνατό της.

«Είναι πολύ μεγάλη τιμή και δέος αυτό όπως καταλαβαίνετε. Τεράστια πρόκληση. Διάβασα και το βιβλίο της, Je suis Grecque, και νομίζω ότι όταν με το καλό βγει, θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Βέβαια, είναι τόσο δύσκολο να κάνεις τη Μελίνα Μερκούρη, αλλά λέμε τώρα. Προσπάθησα πολύ και για τη φωνή της και για το τσιγάρο, γιατί εγώ είμαι άκαπνη εντελώς, αντικαπνίστρια και η Μελίνα κάπνιζε. Είμαστε όμως και οι δύο Ζυγοί στο ζώδιο οπότε κάτι θα βγει.

Πιο πολύ με δυσκόλεψε η φωνή της που ήταν πολύ πιο βαθιά αλλά αυτό που προσπάθησα να κάνω, ήταν να βγάλω αυτό το μοναδικό που είχε η Μελίνα Μερκούρη και δεν μπορούσες να της αντισταθείς», είπε η Κατερίνα Διδασκάλου και συνέχισε:

«Τα γυρίσματα τελείωσαν, δεν έχω δει πολλά ακόμα για να σας πω την αλήθεια αλλά έχω να πω ότι η Μελίνα είναι αυτή που άρχισε τη μάχη για τα μάρμαρα του Παρθενώνα και αυτό είναι υπέροχο. Θα τη θυμόμαστε για πολλά πολλά άλλα πράγματα αλλά και για αυτό».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα