Search
Close this search box.
Κατερίνα Δαλάκα: Αγκαλιά με τον σύντροφό της στο Μαΐάμι
Κατερίνα Δαλάκα μετακόμιση
Credit: Κατερίνα Δαλάκα/Instagram

Τον έρωτά τους ζουν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Θέμης Αμβροσιάδης. Το ζευγάρι βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αμερική και απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η εντυπωσιακή αθλήτρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα από το υπερατλαντικό τους ταξίδι. Πριν από λίγες ώρες, η ίδια ανέβασε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από παραλία στο Μαΐάμι όπου η ίδια ποζάρει στην αγκαλιά του επιχειρηματία με φόντο τη θάλασσα.

Η Κατερίνα Δαλάκα με τον Θέμη Αμβροσιάδη στο Μαΐάμι
Credit: katerina_dalaka/Instagram

Η ίδια πριν από λίγες μέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Λος Άντζελες, σβήνοντας τα κεράκια στην τούρτα της δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Σημειώνεται ότι η Κατερίνα Δαλάκα, μετά την τελευταία της συμμετοχή στο Survivor, πήρε την απόφαση να επιστρέψει μόνιμα στην Κατερίνη ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά της.

Εκεί γνώρισε τον επιχειρηματία και γύρισε νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή. Ο Θέμης Αμβροσιάδης διαθέτει μία τεράστια επιχείρηση με κοτόπουλα και χαρακτηρίζεται από πολλούς στην περιοχή ως «ο πρίγκιπας του κοτόπουλου».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα