Search
Close this search box.
Kate Middleton: Η άβολη στιγμή στο Μπέλφαστ – “Η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς”
@youtube

Στη Βόρεια Ιρλανδία ταξίδεψαν ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του Kate Middleton.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε φιλανθρωπικές και κοινοτικές οργανώσεις στο Μπέλφαστ και το Carrickfergus. Eκεί τους είδαμε να διασκεδάζουν σε ρόλο μπάρμαν και μπάργουμαν αντίστοιχα φτιάχνοντας ποτά, ή να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στους ανθρώπους στις οργανώσεις που επισκέφθηκαν. Επίσης, δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να χαιρετήσουν το πλήθος, που συγκεντρώθηκε για να τους υποδεχθεί.

Ωστόσο, όπως φάνηκε, ανάμεσα στους συγκεντρωμένους δεν ήταν όλοι και τόσο ένθερμοι οπαδοί ούτε της μοναρχίας ούτε της Μεγάλης Βρετανίας, με αποτέλεσμα η Kate να βιώσει μία αρκετά αμήχανη στιγμή.

Τη στιγμή που έσφιγγε το χέρι μίας γυναίκας, η οποία έμοιαζε να βιντεοσκοπεί τον χαιρετισμό, εκείνη της είπε: “Χαίρομαι που σας γνωρίζω αλλά θα ήταν καλύτερα για εμάς αν ήσασταν στη δική σας χώρα”. Η Kate γέλασε αμήχανα και προχώρησε χαιρετώντας όσους της έδιναν το χέρι τους. “Η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς” επέμεινε η γυναίκα κουνώντας το κεφάλι με τους υπόλοιπους να την αγνοούν.

Η άβολη στιγμή συνέβη ενώ το ζευγάρι βρισκόταν στο βόρειο Μπέλφαστ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα