Kate-Meghan: Στη δημοσιότητα τα μηνύματα από τον άγριο καυγά τους για το φόρεμα της Charlotte στον γάμο
Photo by Karwai Tang/WireImage

Από τις δηλώσεις της Meghan Markle στο ντοκιμαντέρ του Netflix σχετικά με την τυπική και παγωμένη Kate Middleton κατά την πρώτη τους συνάντηση, αντιλαμβανόμαστε ότι οι δύο γυναίκες δεν τα πήγαν καλά από την πρώτη στιγμή.

Ωστόσο, το περιστατικό στον γάμο του Harry και της Meghan είναι αυτό που προκάλεσε την τεράστια ρήξη στις σχέσεις των δύο γυναικών, το οποίο αφορούσε στα φορέματα των παρανύμφων, και για το οποίο είχαν μιλήσει ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αρχικά στη συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey, τον Μάρτιο του 2021, όπου η Meghan είχε δηλώσει “η Kate ήταν αυτή που με έκανε να κλάψω!“.

Τώρα, με την αυτοβιογραφία του ο Harry παρουσιάζει το περιστατικό σε όλη του την έκταση και μάλιστα, αναφέρει και τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες στη διάρκεια του εκρηκτικού καυγά τους για το φόρεμα της Charlotte.

Photo by Aaron Chown – WPA Pool/Getty Images

Σύμφωνα με τον Harry, η Charlotte έκλαψε όταν δοκίμασε το φόρεμα της παρανύμφου στο σπίτι, αναφορά που παραβιάζει την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του πρίγκιπα William, κάτι που αναμένεται να τον εξοργίσει.

Ο Harry επιμένει ότι τον καυγά πυροδότησε η Kate, επειδή φέρεται να εκνευρίστηκε που η Meghan έκανε μία μέρα για να επικοινωνήσει μαζί της και να λύσουν το πρόβλημα.

Επίσης, ο Δούκας του Σάσεξ ισχυρίζεται ότι η διαφωνία ανάμεσα στις δύο γυναίκες κλιμακώθηκε από την απροθυμία της Kate να επισκεφθεί τον ράφτη της Meghan στο Παλάτι του Κένσινγκτον και υπαινίσσεται ότι έκαναν πάρτι για τους μικρούς συνοδούς στον γάμο, ενώ η μέλλουσα σύζυγός του προσπαθούσε να διαχειριστεί τη διαμάχη με τον πατέρα της, Thomas Markle.

Ο πρίγκιπας γράφει ότι η Meghan έλαβε ένα μήνυμα από την Kate τέσσερις ημέρες πριν από τον γάμο, όπου έγραφε ότι υπήρχε πρόβλημα με τα φορέματα των παρανύμφων και χρειάζονταν αλλαγές. Ήταν γαλλική μόδα και ήταν ραμμένα στο χέρι με βάση τα μέτρα, χωρίς πρόβα, οπότε “δεν ήταν μεγάλο σοκ” που δεν ταίριαζαν απολύτως, γράφει.

Η Meg δεν απάντησε αμέσως στην Kate. Ναι, είχε άπειρα μηνύματα σχετικά με τον γάμο, αλλά κυρίως διαχειριζόταν το χάος σχετικά με τον πατέρα της. Οπότε το επόμενο πρωινό απάντησε στην Kate ότι ο ράφτης μας ήταν έτοιμος να παρέμβει. Της είπε ότι το όνομά του ήταν Ajay και πως βρισκόταν στο παλάτι. Αυτό δεν ήταν αρκετό”. αναφέρει ο Harry, ρίχνοντας σκιές στην κουνιάδα του.

Στη συνέχεια προσθέτει ότι αφού όρισαν μία ώρα να μιλήσουν αργότερα το απόγευμα, η Kate παραπονέθηκε. “Το φόρεμα της Charlotte είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαψε όταν το δοκίμασε στο σπίτι”. Η Meghan απάντησε: “Σωστά, και εγώ σου είπα ότι ο ράφτης είναι έτοιμος να παρέμβει από τις 8 το πρωί. Εδώ. Στο Παλάτι του Κένσινγκτον. Μπορείς να πάρεις τη Charlotte να την πας να το αλλάξουν, όπως κάνουν οι άλλες μαμάδες;”. Σύμφωνα με την εκδοχή του Harry, η Kate απάντησε: “Όχι, όλα τα φορέματα πρέπει να ξαναφτιαχτούν“. Και λέγεται ότι το συζήτησε και με τον δικό της σχεδιαστή του γάμου που συμφώνησε.

Και συνεχίζει ο Harry: “Η Meg ρώτησε την Kate αν γνώριζε για όλα όσα συνέβαιναν εκείνη τη στιγμή. Με τον πατέρα της. Η Kate απάντησε ότι γνώριζε αλλά είχαν τα φορέματα και ο γάμος ήταν σε τέσσερις ημέρες!. “Ναι, Kate, το ξέρω…” απάντησε αιχμηρά η μνηστή του.

Επίσης, ο Δούκας του Σάσεξ υποστηρίζει ότι η Kate είχε πρόβλημα με τον τρόπο που η Meg σχεδίαζε τον γάμο της. “Κάτι σχετικά με το πάρτι για τους συνοδούς στον γάμο;”

Ο πρίγκιπας σημειώνει ότι η σύζυγός του απάντησε: “Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Αν το φόρεμα δεν ταιριάζει παρακαλώ πήγαινε τη Charlotte να δει τον Ajay. Περιμένει όλη μέρα”. “Καλά” απάντησε η Kate.

O Harry επισημαίνει ότι επέστρεψε σπίτι λίγο αργότερα, κάτι που σημαίνει ότι η Meghan του μετέφερε επακριβώς τη στιχομυθία για να τη γράψει στο βιβλίο του, και βρήκε τη μνηστή του να κλαίει σπαρακτικά. Παρά το γεγονός ότι τρομοκρατήθηκε που την είδε τόσο αναστατωμένη, σημειώνει, δεν θεώρησε ότι ήταν καταστροφή καθώς τα συναισθήματα ήταν έντονα. Είπε στη Meghan ότι η “Kate δεν είχε κακή πρόθεση“.

Υπαινίσσεται μάλιστα ότι η η εκδοχή του αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Kate εμφανίστηκε το επόμενο πρωινό με λουλούδια και μία κάρτα για να πει συγγνώμη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα