Κάρμεν Ρουγγέρη: Αποκάλυψε το μυστικό της νεότητάς της λίγο πριν κλείσει τα 80
Κάρμεν Ρουγγέρη Στούντιο 4
Credit: studio4_ert/Instagram

Η Κάρμεν Ρουγγέρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον χρόνο, ενώ αποκάλυψε το μυστικό της νεότητάς της.

“Ακολουθώ πάντα τις περιοδείες, προλογίζω τις παραστάσεις και με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Παίρνω αγκαλιές τα παιδάκια και γι’ αυτό στις 17 του μηνός γίνομαι 80 χρονών αλλά μια χαρά, με τις αγκαλιές των παιδιών νομίζω ότι διατηρούμαι καλά”, είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη και συνέχισε:

“Δεν έχω κουραστεί καθόλου, όχι, ίσα ίσα. Πάντως πολλοί συνταξιούχοι μού έχουν πει ότι, από τη στιγμή που πήραν τη σύνταξη τους, έχασαν το κέφι για τη ζωή. Εγώ πιστεύω αυτό που έλεγε και ο Επίκουρος, ότι δηλαδή το μυστικό της νεότητας είναι η προοπτική! Να έχεις προοπτική να κάνεις κάτι! Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, να έχεις ενδιαφέροντα.

Και τώρα προσπαθώ να ετοιμάσω άλλα έργα για να αφήσω έτσι παρακαταθήκη. Το 80 δεν το νιώθω καθόλου, το λέω και δεν το πιστεύω. Γι’ αυτό το λέω κιόλας! Ένα νούμερο είναι! Γι’ αυτό το λέω και στα παιδιά μου να το ξέρουν να μην στεναχωρηθούν όταν θα πεθάνουμε ότι έτσι είναι ο κύκλος της ζωής. Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε, αφήνουμε το στίγμα μας”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα