Search
Close this search box.
Kanye West: Δεν ήθελε παιδιά με την Kim Kardashian – H εξομολόγησή του
Credit: Kim Kardashian/Instagram

Ο Kanye West δεν ήθελε να κάνει παιδιά με την Kim Kardashian τόσο σύντομα στη σχέση τους.

Σε μια παράξενη νέα συνέντευξη με τον DJ Akademiks, ο ράπερ εξήγησε γιατί δεν έβλεπε τον εαυτό του να γίνεται πατέρας όσο έβγαινε με την πρώην πλέον σύζυγό του.

Ο 33χρονος Akademiks είπε: «Όταν μιλάς για την Kim, οι άνθρωποι μπορεί να λένε: Λοιπόν, εσύ την διάλεξες. Έβαλες τον εαυτό σου σε αυτό».

Ο West – ο οποίος φορούσε μια ολόμαυρη στολή Kου Κλουξ Κλαν, με την περίφημη μυτερή κουκούλα, κατά τη διάρκεια της επαίσχυντης συνέντευξης, απάντησε: «Φυσικά, το έκανα. Αυτό ήταν δικό μου λάθος. Όχι, αυτό ήταν δικό μου λάθος».

Ο 47χρονος ράπερ πρόσθεσε: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά με αυτό το άτομο μετά τους πρώτους δύο μήνες που ήμουν μαζί του, αλλά αυτό δεν ήταν το σχέδιο του Θεού».

Ο West και η συνιδρύτρια των Skims, 44 χρόνων, μοιράζονται τέσσερα παιδιά: τις κόρες North, 11 ετών και Chicago, 7 ετών, και τους γιους Saint, 9 ετών και Psalm, 5 ετών. Πρόσφατα, ο ιδρυτής του Yeezy και η σταρ του reality είχαν έναν πόλεμο λέξεων για το μεγαλύτερο παιδί τους, το οποίο ο West ήθελε να συμπεριλάβει σε ένα από τα τραγούδια του με τον φυλακισμένο ράπερ Sean «Diddy» Combs.

Η Kardashian προσπάθησε να πείσει έναν δικαστή να σταματήσει την κυκλοφορία του τραγουδιού, επειδή δεν ήθελε η κόρη της να συνδεθεί με τον ιδρυτή της Bad Boy Records, ο οποίος περιμένει να δικαστεί με την κατηγορία της σεξουαλικής διακίνησης.

Μια πηγή δήλωσε στο Page Six: «Προτεραιότητα της Kim είναι η ευημερία και η ασφάλεια των παιδιών της και η προστασία τους από το να βρίσκονται κοντά στην αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του Kanye».

Παρά τις ανησυχίες της Kardashian, ο West δημοσίευσε το κομμάτι ούτως ή άλλως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απαίτησε να τροποποιήσει το σήμα κατατεθέν του ονόματος της North για να τον συμπεριλάβει.

Στη συνέχεια κατηγόρησε την πρώην του και τον «όχλο των Kardashian» ότι περιορίζουν τη γονική του μέριμνα και συνέκρινε την τρέχουσα συμφωνία τους για την επιμέλεια με «επίσκεψη» στη «φυλακή».

«Όλα αυτά τα δικαιώματα μου έχουν αφαιρεθεί από τη μαφία των Kardashian HULU και DISNEY και τη μεγαλύτερη ατζέντα τους να χρησιμοποιήσουν τα επιλεκτικά αναθρεμμένα μαύρα παιδιά για να γίνουν πλατφόρμες για να επηρεάσουν τους μαύρους ανθρώπους», έγραψε μέσω του X στις 15 Μαρτίου.

Επιπλέον, η Kardashian φέρεται να τερμάτισε απότομα την πρόσφατη επίσκεψη της North με τον μπαμπά της, αφού έμαθε ότι ο Andrew Tate και ο αδελφός του, Tristan Tate, θα ήταν επίσης εκεί. (Τα αδέλφια Tate αντιμετωπίζουν και οι δύο κατηγορίες για βιασμό και εμπορία ανθρώπων.)

Η Kardashian λέγεται ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τη συμφωνία επιμέλειας με τον West ως αποτέλεσμα του δράματος. Οι πρώην ήταν παντρεμένοι από το 2014 έως το 2022.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα