Καυτά φιλιά για Bradley Cooper και Gigi Hadid
H Gigi Hadid και ο Bradley Cooper στη Νέα Υόρκη στις 27 Φεβρουαρίου 2024.
H Gigi Hadid και ο Bradley Cooper στη Νέα Υόρκη στις 27 Φεβρουαρίου 2024. Photo by Gotham/GC Images

Ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Παρ’όλο που στην αρχή της σχέσης τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους και απέφευγαν τις δημόσιες εκφράσεις αγάπης, τελευταία είναι όσο πιο εκδηλωτικοί γίνεται. Πριν από μέρες τους είδαμε σε τρυφερές αγκαλιές και χάδια, ενώ απολάμβαναν το πρωινό τους με φίλους.

Τώρα ο Cooper και η Hadid εθεάθησαν να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά ενώ έτρωγαν στο Via Carota στη Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι εθεάθη να σκύβει ο ένας στον άλλον και να δείχνει τρυφερό μεταξύ του, καθώς δειπνούσε με τους σταρ του Queer Eye, Tan France και Antoni Porowski, μεταξύ άλλων, στο hotspot του West Village.

Το δείπνο φάνηκε να είναι ένας εορτασμός για τα 40ά γενέθλια του Porowski. “Χρόνια πολλά Angel Αntoni”, έγραψε η Hadid σε ένα Instagram Story που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή και συνοδεύτηκε από ένα βίντεο που φαινόταν να δείχνει τον Porowski να σβήνει κεριά σε μια τούρτα γενεθλίων.

Ο πρωταγωνιστής του Maestro και το supermodel έγιναν πρωτοσέλιδο τον Οκτώβριο του 2023, όταν εθεάθησαν να φεύγουν μαζί από το ίδιο εστιατόριο, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail. Παρ’ όλο που μια πηγή δήλωσε τότε στο PEOPLE ότι ο Cooper και η Hadid απλά “διασκέδαζαν” μαζί, μοιράστηκε επίσης ότι η Hadid “ήταν κάπως ερωτευμένη με τον [Cooper] για λίγο καιρό”.

[Έχουν] κοινά πράγματα, οπότε είναι πιθανό να το δούμε να εξελίσσεται”, δήλωσε τότε η πηγή. “Φαίνεται σούπερ περιστασιακό τώρα, αλλά και οι δύο έχουν παιδιά, μεγάλη καριέρα, πολυάσχολη ζωή και καταλαβαίνουν πώς είναι η ζωή σε αυτούς τους κύκλους. Είναι χαριτωμένο… και υπάρχει μια έλξη”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα