Johnny Depp: “Το Χόλιγουντ δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ” – To κοινό σημείο με τον Mel Gibson
Credit: BuzzFuzz/123RF

Μπορεί να μπήκε οριστικό τέλος στη δικαστική μάχη με την Amber Heard και ο Johnny Depp να είναι έτοιμος να επιστρέψει δυναμικά στα κινηματογραφικά δρώμενα του Χόλιγουντ, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Αυτό υποστηρίζει πηγή μέσα από τη χολιγουντιανή βιομηχανία του θεάματος, που επιμένει ότι οι αποκαλύψεις που έγιναν στη διάρκεια της πολύκροτης δίκης για συκοφαντική δυσφήμηση κατά της Heard, έχουν βλάψει τον Depp και το Χόλιγουντ δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ.

Μέσα στην εβδομάδα ο σπουδαίος παραγωγός ταινιών Jerry Bruckheimer (“Top Gun”, “Bad Boys”, “Black Hawk Down”) αποκάλυψε ότι θα ήθελε να επιλέξει τον πιο προφανή αλλά λιγότερο πιθανό πρωταγωνιστή για την έκτη ταινία των “Πειρατών της Καραϊβικής”, τον Johnny Depp.

Θα ήθελα πολύ να τον έχω στην ταινία“, είπε ο Bruckheimer στο The Hollywood Reporter για τον ηθοποιό, ο οποίος υποδύθηκε τον κάπτεν Jack Sparrow σε πέντε ταινίες “Πειρατών”. “Είναι φίλος, φοβερός ηθοποιός και είναι λυπηρό που οι προσωπικές ζωές υπεισέρχονται σε ό,τι κάνουμε” πρόσθεσε ο παραγωγός.

Ωστόσο, γνώστης των κινηματογραφικών δρώμενων θεωρεί ότι αυτό είναι ένα μακρινό πλάνο. “Πιστεύω ότι θα κάνει καριέρα, αλλά δεν βλέπω να εξιλεώνεται. Νομίζω πως μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ θα απομακρυνθούν από αυτόν”

Οι κατηγορίες της Heard έβλαψαν τον Depp σε σημείο που να χάσει τους ρόλους του τόσο στα “Fantastic Beasts” όσο και στους “Πειρατές”.

Παρά το γεγονός ότι ο Bruckheimer ενδεχομένως τον καλωσορίσει στο καστ των “Πειρατών”, η πηγή έχει αμφιβολίες ότι αυτό είναι πιθανό: “Η Disney είναι από τα κινηματογραφικά στούντιο που μάχονται όσο τίποτα άλλο τα σκάνδαλα, λόγω της επωνυμίας και των θεματικών τους πάρκων“.

Αν και η απόφαση της αίθουσας του δικαστηρίου στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια ήταν υπέρ του, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, αρκετά είχαν αποκαλυφθεί και υποστηριχθεί ώστε ο Depp να απορριφθεί από το Χόλιγουντ.

“Υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα απόρριψης. Ο Depp δεν είναι στο επίπεδο του Kevin Spacey . Εικάζω ότι είναι περισσότερο σ’ αυτό του Mel Gibson. Το διεθνές κοινό θα χαρεί να τον δει στα πράγματα και πιθανόν και πολύς κόσμος στις ΗΠΑ” είπε η πηγή στη New York Post.

“Αλλά μπορώ να σας πω κάτι και για τους δύο αυτούς, Depp και Gibson. Αν τους φέρεις στον κυρίαρχο κόσμο του στούντιο [ως υποψήφιοι για μια ταινία], δεν είναι “όχι”, αλλά είναι ένα ερώτημα: “Ποιον άλλον έχετε;”“..
Συνεχίζοντας σημειώνει ότι ο Depp θα έχει μια εξελισσόμενη καριέρα αλλά όχι απαραίτητα στο Χόλιγουντ.

Θα συνεχίσει να κάνει ταινίες χρηματοδοτούμενες στη διεθνή αγορά, με χρηματοδότηση από ξένες εταιρείες παραγωγής. Οι συμφωνίες θα έρθουν από ανθρώπους που είναι τρίτης και τέταρτης κατηγορίας. Εμφανίζονται με πολλά χρήματα και όλα πάνε στον αστέρα. Το είδατε αυτό στο τέλος της καριέρας του Bruce Willis. Το βλέπετε αυτό από την άποψη του John Travolta” πρόσθεσε και επεσήμανε:

Ο Depp δεν περνά πολύ χρόνο στο Χόλιγουντ. Είναι περισσότερο στην Ευρώπη, κυρίως στο Λονδίνο. Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Johnny και πολύ θερμή υποδοχή σε διαφορετικές ιδέες” ενώ εξήγησε ότι ένα είδος κανονικότητας επιστρέφει για την καριέρα του Johnny Depp, με τον ίδιο να δοκιμάζεται και σε διαφορετικές ασχολίες, συνοδεύοντας τον φίλο του Jeff Beck στη μουσική του περιοδεία, ή πουλώντας τα έργα Τέχνης του ή κάνοντας ένα cameo στο show της Rihanna για τη Savage X Fenty.

Ήδη ολοκληρώνει μια γαλλική ταινία, ενώ ετοιμάζει νέες παραγωγές, επίσης στην Ευρώπη, επιβεβαιώνοντας ότι ακόμη ο δρόμος της συγχώρεσης στο Χόλιγουντ είναι μακρύς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα